Napoved in vodstvo za december 2023

1. december 2023

Draga čudovita prečudovita duša, s teboj je duhovni vodnik meseca decembra, da ti preda točno to, kar ti rabiš vedeti za svoj december, da bo kar najboljši in najuspešnejši mesec zate. 

December je mesec presenečenj

Draga čudovita prečudovita duša, mesec december te bo močno, močno presenečal skozi cel mesec. V njem te čaka veliko, res veliko presenečenj v raznih oblikah in na različnih področjih.

Videla boš, draga čudovita duša, kakšna presenečenja se bodo dogajala zate. Prepusti se in uživaj čim bolj skozi cel mesec in prejela boš veliko lepih presenečenj.

Nekatera pa te bodo tudi presenetila v bolj neprijetnem smislu, toda izkazalo se bo, da ne glede na to, kako bo od začetka to neprijetno presenečenje, se bo potem pokazalo kot nekaj izjemno pomembnega in ugodnega zate.

Zato bodi odprta, draga čudovita duša, za čisto vsa presenečenja meseca decembra, ki jih v svojem paketu zate prinaša kar veliko. 

December je lahko najuspešnejši mesec zate v celem letu

Mesec december je lahko zelo uspešen mesec zate, pravzaprav je lahko celo najuspešnejši mesec zate v tem letu.  

To se bo zgodilo vsem tistim, ki so v preteklih tednih in celo mesecih šli zavestno v neudobno delovanje, v nekaj povsem novega in s tem zelo neudobnega.

Vsi, ki so bili močno aktivni in vsi, ki so bili močno aktivni v neudobno smer, bodo v mesecu decembru zelo močno nagrajeni.

Manifestirali bodo na področjih, kjer si že dolgo želijo prav take manifestacije. Mesec december jih bo nagradil za vse te velike, pomembne in pogumne korake naprej v neudobno delovanje.

Čaka te izjemen zaključek leta ali nova priložnost v 2024

Ti, ki si šla v akcijo in ti, ki si šla v neudobno delovanje, boš leto zaključevala na izjemno uspešni, zadovoljni in izpolnjeni točki. Počutila se boš srečna, zadovoljna, izpolnjena.

Močno boš nagrajena v decembru in boš zaključevala leto na najlepši, najboljši in najvišji točki svojega življenja. Vse se bo sestavilo v tvojem življenju na način, kot si ga že dolgo želiš.

Ti, ki pa tega nisi naredila, draga duša, pa imaš to priložnost narediti v letu 2024,  ki te bo dejansko prisililo v tako delovanje, ki ga v tem letu 2023 še nisi uspela doseči. Zate je nova priložnost v letu 2024.  

Leto 2024 prinaša velika, nekoliko nenavadno zapakirana, darila

Draga čudovita duša, ne glede na to, kakšno bo in kako uspešno bo tvoje življenje v mesecu decembru ti sporočam, da ti leto 2024 prinaša velika darila, ki pa bodo zapakirana tako, da jih ti ne boš takoj prepoznala kot velika darila. Več o vsem tem pa izveš, ko vstopiš v leto 2024.  

S teboj je in vodi te v tvoje najbolj uspešno delovanje, v tvoje najbolj uspešno življenje v mesecu decembru, duhovni vodnik meseca decembra.

Te zanima tvoja osebna napoved za leto 2024? Več o njej si preberi tukaj!

Vabim te, da prisluhneš še posnetku napovedi (spodaj), ki ima večjo moč kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da slediš predanim napotkom in imaš najboljši mesec. 

Priporočam, da posnetku prisluhneš večkrat v mesecu.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Vabim te, da skupaj z menoj doživiš poletje kot še nikoli do sedaj!
čez 12 dni
Preberi več
Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!