Napoved in vodstvo za februar 2023

31. januar 2023

Februar prinaša nove začetke

V januarju so se postavljali temelji za naše nove začetke in sedaj začenjamo počasi svoj nov letni cikel.

Poudarek je na počasi, kajti narava je še vedno močno v počivanju, toda znotraj nje, v njenih globinah, pa se že počasi začenja prebujanje. Prav taki procesi se dogajajo znotraj nas.

To ne pomeni, da se bo vse kar naenkrat spremenilo in se vse uredilo v našem življenju. Nikakor. Začenjamo pa počasi, a sigurno, nov cikel svojega življenja.

To pomeni, da še vedno spuščamo iz svojega energijskega polja stvari, dogodke, ljudi, energijske zapise in vse, kar ne gre z nami v nov cikel.

Še vedno smo v fazi spuščanja in hkrati začenjamo počasi, a sigurno, svoj nov letni cikel

To so zelo subtilni procesi, ki jih morda niti ne bomo čutili in se ji zavedali, toda dogajalo se bo skozi cel mesec februar. Bolj kot se bo ta mesec prevešal v drugo polovico, bolj bomo vstopali v svoj nov cikel in dokončno spustili vse, kar ne gre z nami v nov cikel.

Kakšen bo ta mesec je močno odvisno od nas

Lahko bo lahkoten, lahko pa tudi bolj naporen. Odvisno bo od tega, kako bomo uspeli spuščati to, kar ne gre z nami naprej.

Potrebno bo dovoljevati zaključevanja

V tem mesecu je izjemno pomembno, da čim bolj dovoljujemo zaključevanje, spuščanje, osvobajanje ljudi, situacij, dogodkov. Hkrati s tem je pomembno, da se ne navezujemo na to, kar bo novega prišlo do nas v novem ciklu, v katerega vstopamo.

Ne navezuj se na nič

Potrebno je zavestno delovanje, da se ne navezujemo na nič, kar bo novega prihajalo. Nič v naše življenje ne pride zato, da ostane za vedno. Čisto nič. Vse se enkrat zaključi, vse enkrat odide.

Najbolje je, da se ne navezujemo in da sprejmemo dejstvo, da je vse v našem življenju samo začasno. To naj bo vodilo tudi za naprej. Sprejemajmo vse, kar bo novega prihajalo z zavedanjem, da ne bo za vedno ostalo z nami.

Prakticiraj nenavezanost, osvobajanje, svobodo

To je ključno delovanje v celem letu 2023. Osvobajanje in nenavezanost naj bo naše vodilo skozi cel mesec februar. To je najpomembnejši napotek za ta mesec in vse naslednje mesece v letu.

Vzemi si čas za pristen stik s seboj

Večkrat si v tem mesecu vzemi čas za pristen stik s seboj in prisluhni temu, kar se rojeva v tebi. Globoko znotraj tebe bo začelo v tem mesecu brbotati in se rojevati nekaj prav posebnega.

To so začetki nečesa prav posebnega in lepega v tvojem življenju, kar se bo manifestiralo v letošnjem letu. V februarju lahko zaznavaš začetke tega prebujanja. Vabim te, da zavestno opazuješ dogajanje in prebujanje v sebi.

Ljubezen je na pohodu v tem mesecu

Močno se bo začela v tebi prebujati v tem mesecu tudi ljubezen To bodo prav posebne oblike in dimenzije ljubezni, ki jih boš lahko prepoznala skozi opazovanje sebe, svojih globin in dogajanja v sebi.

Izjemno lep mesec je pred teboj, samo sledi vsem napotkom

Na koncu ti svetujem, da prisluhneš še zvočnemu posnetku napovedi in vodstva za mesec februar (spodaj), saj preko posnetka prejmeš informacije in vodstvo na vseh nivojih in jih tako veliko lažje daš v prakso.

Prisluhni spodnjemu posnetku ali si preberi napotke večkrat v mesecu in tvoj februar bo lep in lahkoten

Najnovejši zapisi

Dogodki, programi in storitve

Vabim te na delavnico za ženske, ki želijo uživati v menopavzi. Pridruži se mi in v menopavzi uživaj tudi ti!
čez 3 dni
Preberi več
Ne glede na leta, vedno si lahko lepa, mlada in senzualna. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Vse je mogoče zate in obilje vseh vrst čaka nate, da se odpreš zanj! Čas je tudi zate, da zaživiš v obilju!
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Pridruži se mi v spletnem programu kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije... v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Si želiš več ljubezni v svojem življenju? Te zanima tvoj naslednji korak? Naroči OSEBNO MEDITACIJO ZA LJUBEZEN in prejmi vse kar potrebuješ.
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!
Ne glede na to, kje se nahajaš v življenju in kaj želiš doseči, tukaj sem, da skrajšam tvojo pot, jo pohitrim in naredim ultra lahko.