Napoved in vodstvo za februar 2023

31. januar 2023

Februar prinaša nove začetke

V januarju so se postavljali temelji za naše nove začetke in sedaj začenjamo počasi svoj nov letni cikel.

Poudarek je na počasi, kajti narava je še vedno močno v počivanju, toda znotraj nje, v njenih globinah, pa se že počasi začenja prebujanje. Prav taki procesi se dogajajo znotraj nas.

To ne pomeni, da se bo vse kar naenkrat spremenilo in se vse uredilo v našem življenju. Nikakor. Začenjamo pa počasi, a sigurno, nov cikel svojega življenja.

To pomeni, da še vedno spuščamo iz svojega energijskega polja stvari, dogodke, ljudi, energijske zapise in vse, kar ne gre z nami v nov cikel.

Še vedno smo v fazi spuščanja in hkrati začenjamo počasi, a sigurno, svoj nov letni cikel

To so zelo subtilni procesi, ki jih morda niti ne bomo čutili in se ji zavedali, toda dogajalo se bo skozi cel mesec februar. Bolj kot se bo ta mesec prevešal v drugo polovico, bolj bomo vstopali v svoj nov cikel in dokončno spustili vse, kar ne gre z nami v nov cikel.

Kakšen bo ta mesec je močno odvisno od nas

Lahko bo lahkoten, lahko pa tudi bolj naporen. Odvisno bo od tega, kako bomo uspeli spuščati to, kar ne gre z nami naprej.

Potrebno bo dovoljevati zaključevanja

V tem mesecu je izjemno pomembno, da čim bolj dovoljujemo zaključevanje, spuščanje, osvobajanje ljudi, situacij, dogodkov. Hkrati s tem je pomembno, da se ne navezujemo na to, kar bo novega prišlo do nas v novem ciklu, v katerega vstopamo.

Ne navezuj se na nič

Potrebno je zavestno delovanje, da se ne navezujemo na nič, kar bo novega prihajalo. Nič v naše življenje ne pride zato, da ostane za vedno. Čisto nič. Vse se enkrat zaključi, vse enkrat odide.

Najbolje je, da se ne navezujemo in da sprejmemo dejstvo, da je vse v našem življenju samo začasno. To naj bo vodilo tudi za naprej. Sprejemajmo vse, kar bo novega prihajalo z zavedanjem, da ne bo za vedno ostalo z nami.

Prakticiraj nenavezanost, osvobajanje, svobodo

To je ključno delovanje v celem letu 2023. Osvobajanje in nenavezanost naj bo naše vodilo skozi cel mesec februar. To je najpomembnejši napotek za ta mesec in vse naslednje mesece v letu.

Vzemi si čas za pristen stik s seboj

Večkrat si v tem mesecu vzemi čas za pristen stik s seboj in prisluhni temu, kar se rojeva v tebi. Globoko znotraj tebe bo začelo v tem mesecu brbotati in se rojevati nekaj prav posebnega.

To so začetki nečesa prav posebnega in lepega v tvojem življenju, kar se bo manifestiralo v letošnjem letu. V februarju lahko zaznavaš začetke tega prebujanja. Vabim te, da zavestno opazuješ dogajanje in prebujanje v sebi.

Ljubezen je na pohodu v tem mesecu

Močno se bo začela v tebi prebujati v tem mesecu tudi ljubezen To bodo prav posebne oblike in dimenzije ljubezni, ki jih boš lahko prepoznala skozi opazovanje sebe, svojih globin in dogajanja v sebi.

Izjemno lep mesec je pred teboj, samo sledi vsem napotkom

Na koncu ti svetujem, da prisluhneš še zvočnemu posnetku napovedi in vodstva za mesec februar (spodaj), saj preko posnetka prejmeš informacije in vodstvo na vseh nivojih in jih tako veliko lažje daš v prakso.

Prisluhni spodnjemu posnetku ali si preberi napotke večkrat v mesecu in tvoj februar bo lep in lahkoten

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Pridruži se spletnemu izzivu in zasij v vsej svoji lepoti še to pomlad.
pred 10 dnevi
Preberi več
Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!