FEBRUAR 2024 - Napoved in vodstvo

31. januar 2024

Draga čudovita prečudovita duša, s teboj je duhovni vodnik meseca februarja, da ti preda vse, kar rabiš vedeti in na vseh nivojih prejeti, da imaš kar najboljši, najlepši in najuspešnejši mesec februar.

Mesec februar ti prinaša tako želeni premik naprej v tvojem življenju

To, kar si že nekaj časa želiš in to, kar si pričakovala, da se bo zgodilo že v preteklem mesecu januarju, se bo zgodilo v tem mesecu.

Mesec februar prinaša vse potrebne premike v tvojem življenju. Mnogo ljudi bo naredilo tako želeni premik naprej v svojem življenju, pa kar koli je to za posamezno dušo.

Nekatere čudovite duše se bodo sedaj končno preselile, druge duše se bodo sedaj končno lahko ločile, tretje duše bodo sedaj končno lahko svobodno zadihale, četrte duše bodo končno zaživele v bolj ljubečem partnerstvu, naslednje duše bodo končno menjale službo, še naslednje duše bodo končno zaživele svoje poslanstvo in tako naprej in tako naprej.

Mesec februar prinaša premike naprej, temelje za njih pa si postavila v mesecu januarju

Januar je postavil temelje in ustvaril pogoje da se sedaj, v mesecu februarju, lahko zgodi fizični premik.

Znotraj tebe se je močno stopnjeval pritisk skozi cel januar, da se je zgodilo znotraj tebe vse, kar je bilo potrebno, da ti dozoriš, da se v tebi vse postavi in sestavi na način, da lahko sedaj v februarju doživljaš to fizično spremembo in premik v svojem življenju.

Februar prinaša olajšanje

Februar prinaša olajšanje, saj se bo končno začelo premikati to, kar si pričakovala, draga čudovita duša, da se bo zgodilo že v mesecu januarju.

Sedaj si tukaj, v mesecu februarju, ki te bo porinil naprej. Njegova energija te bo potisnila naprej v tvojem življenju v tebi želeno in tudi potrebno smer.

Potrebuješ premik, draga čudovita duša

Nekatere duše so si to prav želele in bodo sedaj to prejele. Druge duše pa to, kar prejemajo, močno potrebujejo v svojem življenju.

Za nekatere je ta premik želen, za druge pa nujno potreben in ne tako močno zaželen. Zgodil se bo premik za ene in za druge duše.

S teboj je in te vodi skozi premik, skozi tvojo spremembo, skozi vse potrebne korake v mesecu februarju, duhovni vodnik meseca februarja.

Si želiš mesečno napoved med prvimi prejeti na svoj mail? Naroči se tukaj!

Vabim te, da prisluhneš še posnetku napovedi (spodaj), ki ima večjo moč kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da slediš predanim napotkom in imaš najboljši mesec.

Priporočam, da posnetku prisluhneš večkrat v mesecu.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!