Napoved in vodstvo za januar 2024

31. december 2023

Draga čudovita prečudovita duša, s teboj je duhovni vodnik meseca januarja, da ti preda vse, kar ti rabiš za svoj najboljši in najlepši mesec januar. Povedal ti bo, kaj ti glavnega prinaša in tudi kako delovati v njem, da bo kar najbolj uspešen.

Mesec januar je mesec preporoda

Veliko čudovitih duš bo v tem mesecu doživelo pravi preporod. To bo lahko videti na različne načine. Nekateri se bodo preselili, drugi se bodo uspešno ločili, tretji bodo uspešno začeli novo ljubezensko zvezo, četrti bodo zamenjali službo. Lahko jo bodo izgubili, na novo dobili ali jo bodo na hitro menjali.

Dogajali se bodo taki dogodki na različnih področjih pri mnogo ljudeh.

Samo sprejemaj in se prepuščaj

Pri tem je pomembno, da čim bolj sprejemaš dogajanja in se jim čim bolj prepuščaš, kajti vodena si, draga čudovita duša, v najboljše korake.

Vodena si do najboljše lokacije, do najboljše sorodne duše, do najboljše nove službe. Vodena si, draga duša, samo prisluhni in sledi toku dogodkov. To je tisto, kar je najpomembnejše.

V kolikor se boš upirala, draga duša, v kolikor ne boš sledila in prisluhnila, ne bo prijetno, pač pa naporno. Premiki, transformacije in dogodki se bodo vseeno zgodili, toda ne bodo lahkotni, pač pa težavni in naporni. Toda ni potrebno, da je tako.

Vabim te, da si v stiku z menoj preko posnetka (spodaj) čisto vsak dan, lahko tudi večkrat na dan. Vodil te bom, draga čudovita duša, v prepuščanje, v odprtost, v sprejemanje, v mehkobo. V vse to, kar ti potrebuješ, da kar najbolj lahkotno izpelješ svoj preporod, transformacijo, svoj premik.

Kar si želela, se sedaj dogaja

To si želela, draga duša in sedaj se dogaja. Potrebno je samo sprejeti in slediti. Vse se dogaja v tebi želeno smer, drugače se ne bi dogajalo.

To si ti želiš, na zavednem ali nezavednem nivoju in sedaj to doživljaš. Zato sprejemaj, prepuščaj se in sledi. Sledi toku dogodkov, svoji intuiciji in vodstvu. Vodena si v svoj čudovit preporod, premik, spremembo.

Vodi te čisto vsak dan, na vsakem koraku tvojega preporoda, duhovni vodnik meseca januarja. Zmoreš to, draga čudovita duša. Skupaj nama bo uspelo. Zmoreš to.

Si želiš osebnega vodstva in napovedi zase za celo leto 2024? Naroči jo tukaj!

Vabim te, da prisluhneš še posnetku napovedi (spodaj), ki ima večjo moč kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da slediš predanim napotkom in imaš najboljši mesec.

Priporočam, da posnetku prisluhneš večkrat v mesecu.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!