Napoved in vodstvo za oktober 2023

27. september 2023

Draga čudovita prečudovita duša, s teboj je duhovni vodnik meseca oktobra, da ti predstavi mesec in ti pove kaj ti prinaša, predvsem pa, kako delovati v njem, da bo kar najlepši, najlahkotnejši in najuspešnejši zate.

Mesec oktober je mesec akcije

Oktober te bo že kmalu v začetku spravil v akcijo. V konkretno akcijo.

Oktober se povsem razlikuje od predhodnega meseca septembra, ki je bil mesec mirovanja in zorenja. V preteklem mesecu si dozorela, draga čudovita duša, da greš lahko sedaj, v mesecu oktobru v akcijo, ki je bo v tem mesecu res veliko na različnih področjih.

Nekatere akcije bodo udobne, druge ne

Najbolj pomembno, da izveš za oktober je to, da bodo nekatere akcije udobne in jih boš z lahkoto naredila in se aktivirala. Druge pa bodo nekoliko manj udobne.

Toda ne glede na udobnost akcije, potrebno bo narediti eno in drugo.

S teboj je duhovni vodnik oktobra, da ti pomaga takrat, ko je tvoja akcija neudobna, da te s svojim potiskom, s svojo ljubečo energijo potisne naprej v delovanje, kljub temu, da ne bo najbolj udobno.

Ključno zate v mesecu oktobru je, da stopiš v akcijo in da ne cepetaš na mestu

Povem ti, draga duša, da si sedaj dozorela in se je znotraj tebe vse postavilo tako, da sedaj lahko deluješ. Lahko pa seveda tudi cepetaš na mestu in se ne premakneš naprej.

Odločitev je tvoja.

Toda povem ti, če želiš, da doživiš to, kar si tako srčno želiš, se bo treba premakniti naprej in ne cepetati na mestu. Kajti lahko se zgodi, če predolgo cepetaš na mestu, se tako vkopaš na tej točki, da se potem zelo, zelo, zelo, zelo težko kamorkoli premakneš.

Deluj vedno v smeri akcije

Deluj v smeri kakršnekoli akcije. Samo ne stoj na miru, pač pa pojdi v delovanje.

Naredi en korak in ta te bo vodil do drugega koraka. Drugi korak te bo vodil do tretjega. Tretji korak te bo vodil v četrtega. In tako naprej in tako naprej. Stopaj korak po korak naprej.

Samo ne stoj na mestu in ne čakaj, da boš imela, draga duša, jasno sliko, kam te vodi ta tvoj prvi korak, ker boš čakala zaman. Potrebno je narediti en korak in potem se ti razkrije naslednji ali mogoče naslednja dva.

Potem je potrebno narediti to. In po prvem koraku se ti razkrije naslednji. In tako naprej.

Če boš čakala na jasnost, boš čakala zaman

Če boš čakala, draga čudovita duša, da se ti pokaže jasna slika in da točno veš, kam te bo pripeljal ta korak, ki ga želiš narediti, boš čakala zaman in dejansko cepetala na mestu.

To pa je najslabše, kar lahko narediš v tem mesecu. Najslabše je, da cepetaš in oklevaš in ne narediš nobenega koraka.

Najbolje je delati korake naprej in tvoje življenje bo postajalo vse lepše

Najboljše, kar lahko narediš v tem mesecu je, da začneš delati po en korak naprej od točke,, kjer se nahajaš. Več korakov, kot boš naredila, draga duša, v tem mesecu, lepše bo postajalo tvoje življenje.

Ti se boš bolje počutila, kajti čedalje bolj ti bo jasno in čedalje bolj boš videla in čutila, da greš v pravo smer, da se s temi koraki začenja zaključevanje tvoje velike manifestacije tega, kar si ti tako močno želiš.

Več korakov, kot boš naredila, draga duša, v tem oktobru, večjo jasnost in boljše počutje boš imela, kajti počasi se bo začela kazati slika tega, kar s temi koraki manifestiraš.

Spodbuja in vodi te, ljubeče te potiska naprej v tem mesecu, duhovni vodnik meseca oktobra

Spodbuja te in vodi, da pogumno delaš korake naprej. Samo naprej. Dozorela si, draga duša in sedaj je čas za tvoje korake naprej. S teboj je in ljubeče te vodi na tej poti duhovni vodnik meseca oktobra.

Vabim te, da prisluhneš še posnetku napovedi (spodaj), ki ima večjo moč kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da slediš predanim napotkom.


Vabim te, da skupaj z menoj v tej jeseni začneš prepoznavati in odstranjevati zmote in ovire do obilja. Zate sem pripravila več dnevno brezplačno spletno delavnico, ki ti pokaže POT DO OBILJA.

PRIJAVIŠ SE TUKAJ!


Prisluhni spodnjemu posnetku ali si preberi napotke večkrat v oktobru in si s tem ustvari svoj najboljši mesec.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!