Meditacija za igrivost in radost
Meditacija bo s pomočjo zvokov morja v tebi spirala žalost, neizjokane in zadržane solze in vse, kar se je nabralo v tebi in te bo popeljala v občutke radosti, igrivosti in veselje do življenja, v občutke moči, da lahko dosežeš vse v življenju. Prisluhni meditaciji naslednjih zaporednih 30 dni, najbolje, da kar zaspiš z njo vsak večer.
4,00€
Meditacija za olajšanje in lahkotno življenje
Meditacija ti prinaša olajšanje in energije lahkotnosti. ki prihajajo kot veter v vročem poletnem dnevu po zelo intenzivnem in pestrem dogajanju v življenju. Prisluhni meditaciji naslednjih zaporednih 30 dni, najbolje, da kar zaspiš z njo vsak večer.
4,00€
Meditacija za odpiranje srca
Meditacija te vodi v objem kristalne in zlate svetlobe, ki ti pomaga zdraviti in odpirati svoje srce, ki postaja čedalje bolj ljubeče in čuteče. Z odprtim srcem zmoreš rešiti vse situacije in raztopiti vse neprijetne občutke. Prisluhni meditaciji več zaporednih dni kadar občutiš neprijetne občutke (strah, dvom, žalost) oziroma 21 zaporednih dni, kadar se nahajaš v težki situaciji ali odnosu.
8,00€
Meditacija za sprostitev
Meditacija te vodi v samo zate ustvarjeni rajski vrt, da se v njem sprostiš po napornem dnevu. V tem vrtu se predaš užitku, se sprostiš, umiriš, začutiš sebe, slišiš samo sebe in prijetne zvoke. Tvoje celo telo se v meditaciji energijsko čisti, zdravi in polni z lepo energijo. Obišči ta svoj kraj užitka in počitka vsak naporen dan in se napolni s čudovito energijo in lepoto, ki te obkroža in ti pomaga, da se zopet vrneš vase, v mir in lepo energijo.
8,00€
Meditacija za najboljše novo leto
Začenja se Novo leto in meditacija te vodi, da na široko razpreš roke za vse dogodivščine, za vse ljudi, za vse nove zgodbe, za vse, kar bo prihajalo do tebe in v tvoje življenje v novem letu. Odpiraš svoje srce za vse novo, kar prihaja, saj s tem še bolj spoznaš sebe in še bolj zaživiš. Z meditacijo se pripravljaš in odpiraš, da z lahkoto sprejemaš vse, kar bo prihajalo do tebe in da razumeš pomen vsega doživetega. To ti prinaša notranji mir.
8,00€
Meditacija za sprejemanje vseh delov sebe
Meditacija te vodi in ti pomaga, da zmoreš bolje sprejemati vse dele sebe. S tem sprejemanjem začneš ustvarjati čudovite pogoje za tvoje srečno življenje. S sprejemanjem vseh delov sebe zopet najdeš stik s svojimi talenti in darovi in začneš ustvarjati in občutiti harmonijo v sebi, ki se bo odsevala tudi v tvojem življenju. Prisluhni meditaciji naslednjih zaporednih 30 dni, najbolje, da kar zaspiš z njo vsak večer.
8,00€
Meditacija za osebni razcvet
Meditacije te vodi v posebno dimenzijo razvoja tvojega življenja v čudovito, novo smer. Vodi te po najboljših poteh zate, da lahko na vseh področjih doživljaš pravi razcvet. V meditaciji občutiš energijo, ki te ljubeče potiska naprej v življenju ter ti pomaga razpreti jadra in zapluti daleč, daleč naprej... Prisluhni meditaciji naslednjih zaporednih 30 dni, najbolje, da kar zaspiš z njo vsak večer.
8,00€
Meditacija za popolno sprostitev
Meditacija te vodi v občutke, ko nimaš nobenih skrbi, nobenih misli, nobenih bremen, nobenih težav, nobenih izzivov in težkih misli. Tukaj se popolnoma odklopiš, ne obstaja nič drugega kot ti in ta trenutek, ki je tako lep, sproščen, vesel, dobrovoljen. Prisluhni meditaciji naslednjih zaporednih 30 dni, najbolje, da kar zaspiš z njo vsak večer in večja sproščenost se bo naselila vate in tvoje življenje.
8,00€
Meditacija za premik in nove začetke
Meditacija ti prinaša močno energijo in močen potisk in zagon v novo smer, da narediš premik v življenju in začneš uresničevati to, kar je že dolgo tvoja srčna želja. Korak po korak začneš uresničevati novo smer v življenju, v zaupanju, da zmoreš vse. Prisluhni meditaciji naslednjih zaporednih 30 dni, najbolje, da kar zaspiš z njo vsak večer.
8,00€
Meditacija za najboljši začetek novega leta
Čudovito novo leto te čaka s pomočjo meditacije, ki ti bo pomagala, da z odprtimi rokami in srcem sprejmeš novo leto točno tako, kot se bo zgodilo. S pomočjo meditacije prejmeš jasnost iz zavedanje o pomembnosti dogodkov in ljudi, ki se bodo zvrstili v novem letu in jih vse sprejmeš in to je največ kar lahko storiš za to, da bo tvoje prihajajoče novo leto čudovita izkušnja. Prisluhni meditaciji naslednjih zaporednih 30 dni in tudi kadarkoli čez leto, ko želiš, da vse v tvojem življenju bolj gladko steče.
8,00€
Meditacija za čarobnost življenja
Prisluhni meditaciji naslednjih zaporednih 30 dni in z njeno pomočjo se bo čarobnost naselila v tvoje življenje, ki bo postalo bolj lahkotno in sproščeno. Kjer se sedaj zatika v tvojem življenju, bo vse bolj gladko steklo in vsak dan več bo čarobnosti v tvojem življenju. Meditacija bo imela še večji učinek, če z njo zaspiš.
8,00€
Icons made by Freepik and monkik from www.flaticon.com