ČAS JE, DA ZAŽIVIŠ PARTNERSTVO, O KATEREM SI VEDNO SANJALA

Pridruži se mi v spletnem programu kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije... v resničnost, ki jo dejansko živiš.

Tvoja duša hrepeni po enostavni in učinkoviti poti do ljubečega partnerstva, za katero je dokazano, da deluje in pripeljala te je do mene.

To, da si trenutno na tej strani pomeni, da hrepeniš po ljubezni in da te to, kar trenutno doživljaš v partnerstvu ne zadovoljuje in si želiš več.️

Globoko v sebi veš, da si ustvarjena za več in zate je resnično mogoče vse in znotraj tega programa te čaka pot do tega.

ŽELIM ZAŽIVETI SVOJE SANJSKO PARTNERSTVO

Povej mi, če se najdeš v tem:

Partnerski odnos ti je v velik izziv. Mož se umika v osamo iz izgublja zanimanje zate. Izgubila si zaupanje vanj in počutiš se zelo osamljena.

Partner ima vezo z drugo žensko, toda ti želiš, da ostaneta skupaj, ker ga imaš rada. Želiš ljubiti in biti ljubljena, toda v sebi čutiš strah.

S partnerjem sta zelo malo skupaj in počutiš se, kot da samo čakaš njegovih pet minut pozornosti. Poleg tega te ne podpira na tvoji poti, počutiš se ujeta in se zaradi tega nikakor ne premakneš naprej v življenju.

Pogrešaš partnerja ob sebi, še vedno ga globo čutiš v srcu in bi bila rada zopet z njim kljub temu, da je odšel zaradi druge ženske. Težko ti je, ker si ga želiš ob sebi.

S partnerjem se enkrat imata lepo in vse je kot v nebesih, naslednji trenutek pa si z njim v pravem peklu. Ljubiš ga, zelo se privlačita, je pozoren, a vendarle se v določenih pogledih strašansko razlikujeta.

Vse življenje hrepeniš po moškem. Tudi v zrelih letih si ga želiš in hrepeniš po njegovi bližini. Želiš vzpostaviti uspešno partnersko zvezo z moškim, ki je na podobni vibraciji kot ti.

Čeprav se trudiš, da se stvari zgodijo, da tvoje partnerstvo zopet začne funkcionirati, se v tvoji realnosti pravzaprav nič ne spreminja. A kljub temu imaš globoko v sebi notranje zavedanje, da čeprav stvari trenutno niso idealne, nekega dne bodo.

V sebi slišiš glas, ki te vzpodbuja, da si zaupaš, imaš vero, da poiščeš pot...

...in našla si pot prav na to stran.

Iščeš tisti manjkajoči ključ in imaš skrite želje za svoje partnerstvo

Sprašuješ se, ali morda obstaja skrivna formula za srečno in uspešno zvezo in da jo tisti, ki živijo v takšnem partnerstvu ne delijo z drugimi. Čedalje bolj spoznavaš, da mora obstajati nekaj, česar preprosto ne veš.

Ne vem zate, zase vem, da sem se tako počutila.

Kaj se je torej ZARES spremenilo zame? Kako sem uspela popolnoma preobraziti svoje partnerstvo? Kako sem se uspela po toliko letih ponovno zaljubiti v svojega partnerja? Kako se je zgodil tisti preklop, ki me je pripeljal od tega, da sem se ločila, ker nisem več videla najine skupne poti do tega, da danes živiva skupaj bolj zaljubljena eden v drugega kot kdaj koli prej?

Odgovor je ta, da sem vse poenostavila!

Partnerstvo je pravzaprav zelo enostavno. Ustvarjanje ljubečega partnerstva je veliko lažje, kot si misliš.
Spusti kompliciranje in se nauči, kako je to mogoče narediti na veliko lažji in boljši način.
Kmalu boš dobila skriti načrt, ki si ga iskala. Ti vse razložim.
image

Vse, kar si kdaj koli želela v partnerstvu je na drugi strani programa MIDVA, PONOVNO ZALJUBLJENA.

Pojdiva naravnost k bistvu.

Večina vsega, kar so te učili in govorili o partnerstvu, je NAPAČNO.

Je neučinkovito in kontra produktivno. Preprosto NE deluje.

Zaradi tega se počutiš preobremenjena in razočarana saj imaš zelo malo za pokazati za vse ure in ure tuhtanja, raziskovanja na Googlu in poskušanja vsega mogočega, ki si jih porabila za izboljšanje ali kreiranje svojega ljubečega partnerstva.

Kako to vem? Včasih sem bila jaz ta oseba, ki je zapravljala svoj čas.

Kljub vsem dostopnim informacijam je vse več ljudi, ki niso zadovoljni v svojem partnerskem odnosu.

Razlog za to je v tem, da učenja, ki jih je mogoče zlahka iskati in so na voljo, ne upoštevajo globoko zakoreninjenih, nezavednih, omejujočih prepričanj, ki jih nobena običajna tehnika, kot je vizualizacija ali pozitivno mišljenje, nikoli ne more premagati.

Tudi jaz sem včasih tako delovala.

Verjela sem, da je uspešno in ljubeče partnerstvo zavesten proces uma in ne intuitiven, podzavesten proces. Mislila sem, da je to proces, ki ga je mogoče preprosto prisiliti z dejanjem in ne z utelešenjem.

Na srečo sem se naučila, da obstaja veliko enostavnejši in lahkotnejši način za manifestiranje ljubečega partnerstva.

Imam drugačen pristop. Takšnega, ki je veliko bolj učinkovit, veliko bolj trajnosten, veliko bolj dosegljiv in spoštuje edinstven slog vsake osebe.

Moj pristop upošteva, da smo vsi duhovna bitja, ki imamo človeško izkušnjo.
Moj pristop k manifestaciji se nanaša na preoblikovanje podzavesti. To je del tvojega uma, ki leži pod površjem in je odgovoren za ustvarjanje 95 % tvoje realnosti. Osvobodila boš stvari, ki te ovirajo, da prejmeš stvari, ki jih želiš.
Na tak način manifestacija postane enostaven, naraven proces, kjer se tvoja realnost spreminja glede na tvoje želje avtomatsko. Ja, prav si prebrala, avtomatsko!
Tukaj se najlepši del začne.
image

Se najdeš v spodaj zapisanem?

Ali se počutiš razočarana zaradi pomanjkanja ljubezni v tvojem življenju?

Iščeš jasnost zase in svoje partnerstvo?

Si utrujen od spraševanja, kaj delaš narobe in kako bi bilo prav!

Se počutiš, da si obtičala na mestu, ker se ti zdi, da si že vse poskusila in ne veš, kam in kako naprej?

Te je strah pred izstopom iz cone udobja?

Si naveličana, da se ti vedno znova in znova ponavlja isto?

Potrebuješ nekoga, ki bo poenostavil stvari? Ti pokazal pot? Ti dokazal, DA, zmoreš tudi TI?

Se počutiš izgorelo od trdega dela in lovljenja svojih sanj v partnerstvu in imaš malo za pokazati?

Si utrujena od iskanja skrivnih strategij, za katere menda drugi ljudje vedo, a ti iz nekega razloga ne?

Želiš svoje življenje popeljati iz "lahko bi bilo bolje" v "to je neverjetno?"

Si pripravljena ustvariti ljubeče partnerstvo ... za vse življenje?

Če si vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorila pritrdilno, je program MIDVA, PONOVNO ZALJUBLJENA ustvarjen zate.

O PROGRAMU IN ZAKAJ GA POTREBUJEŠ

MIDVA, PONOVNO ZALJUBLJENA je 12-tedenski program poglabljanja vase, ki ga vodi Mojca Gotlib skupaj z boginjo Afrodito.

Program je zasnovan tako, da ti ponudi najboljše, ko gre za manifestiranje ljubečega partnerstva. Najpomembneje je, da je program edinstveno usmerjen v rezultate. Ker so pomembni predvsem REZULTATI, kajne?

To je edini program, ki ga boš kdaj koli potrebovala, ko gre za manifestiranje svojega sanjskega partnerstva

Namesto da ti Mojca da tono nesmiselnega materiala, te nauči in preda SAMO tisto, kar moraš vedeti za čimprejšnjo izvedbo v praksi in odličen rezultat. Vse v programu je preprosto, lahko razumljivo in predano z veliko ljubezni do vsebine in udeleženk. Tukaj ne boš srečala zapletenega duhovnega žargona!

Vsak tedenski modul programa poteka v živo v zaprti Facebook skupini in je takoj po zaključku dostopen na spletni strani v sklopu programa. V programu lahko sodeluješ tudi ti, ki nimaš svojega Facebook profila.

Program je sestavljen iz treh sklopov. V vsakem sklopu je določeno število tedenskih modulov, ki se bodo odvijali VSAK PONEDELJEK v času od 13. junija do 29. avgusta od 19.00 do 20.30.

Program vsebuje tudi vnaprej posnete meditacije za zdravljenje preteklih ran v partnerstvu, katerih dostop se bo sproščal po fazah.

Do celotne vsebine programa imaš doživljenjski dostop po koncu programa skupaj z vsemi darili in bonusi.

Predstavljam ti preizkušene korake do uresničitve tvojega sanjskega partnerstva

PRVI SKLOP - Vzpostavljanje močnih temeljev za ljubeče partnerstvo (3 moduli)

Ne moreš pričakovati, da boš zgradila svoje sanjsko partnerstvo, ne da bi najprej postavila močne temelje. V TEMELJNI fazi programa bomo postavile močne namene, za katere Univerzum ne bo imel druge izbire, kot da jih podpre. Poglobile se bomo v primarne motive, kaj si želiš in zakaj si to želiš, da boš postala neustavljiv magnet zanje. Postavili bova temelje za ustvarjanje sprememb na najvišji možni ravni.

DRUGI SKLOP - Spuščanje vsega, kar stoji na poti in ovira tvoje ljubeče partnerstvo (4 moduli)

Največji razlog, zakaj večina ljudi v življenju ne dobi tistega, kar si želi je, da držijo stvari v svojem energijskem polju, ki dobesedno odbijajo njihove sanje. In najslabše pri tem je, da je večina (kar 90%) teh stvari nezavednih – kar pomeni, da zavestno ne veš za njihov obstoj. V fazi SPUŠČANJA programov bomo uporabili najučinkovitejše orodje oziroma pomočnico, ki jo je dokazala znanost in starodavna duhovnost za sprostitev temeljnih prepričanj, ki te držijo v začaranem krogu ustvarjanja življenja in partnerstva, ki je manjše od tistega, kar si resnično zaslužiš.

TRETJI SKLOP - Ljubeče partnerstvo je avtomatika! Je tvoja nova realnost! (5 modulov)

Tvoji možgani so neverjetno, močno in zelo prilagodljivo orodje, s katerim lahko vklopimo proces manifestiranja ljubečega partnerstva na avtomatiko. Potem ko boš spustila ovire do ljubečega partnerstva, je čas, da se potopimo v fazo NOVE REALNOSTI, kjer bomo zopet uporabili močno orodje za kodiranje novih, opolnomočenih prepričanj za ljubeče partnerstvo v našo podzavest. Tu ni več škodljivih navad, prepričanj in miselnih vzorcev!

Poleg vsega tega pa prejmeš v programu tudi dostop do DVEH bonusov oziroma daril!

DARILO 1: Uvod v program - Delavnica Ljubeči odnosi

Za uvod v program prejmeš 5-dnevno delavnico z vnaprej posnetimi srečanji, kjer boš prejela osnovo za ljubeče odnose, osvajala ljubeč odnos do sebe in drugih, prejela osnove za ljubeče partnerstvo in prejela odgovore na nekatera vprašanja.

DARILO 2: Meditacija za moške z Apolonom

Meditacija je namenjena tvojemu moškemu, v kolikor ji bo sam želel prisluhniti. V programu boš izvedela, kdaj boš ti pripravljena, da mu ponudiš to meditacijo in na kakšen način.

PREMIUM VODSTVO, ki dodatno poglobi in pospeši tvojo pot do ljubečega partnerstva, vsebuje poleg vsega zgoraj naštetega še:

2 osebni kanalizirani meditaciji z boginjo Afrodito z osebnimi napotki, usmeritvami in zdravilnimi procesi

image
Danijela Hozjan

"Hvala moji mentorici Mojci in boginji Afroditi, ki sta me popeljali do mojih čudovitih sprememb."

image
Špela Bukovšak Turk

"V času sodelovanja z Mojco sem se začela končno imeti rada. Znam reči ne in se poslušam. Nič več se samo ne razdajam. Moj odnos z možem je veliko boljši. Odnosi z otroci so odlični."

Ivanka

"V času sodelovanja z Mojco in boginjo Afrodito sem bolj umirjena v sebi. Občutek nezadovoljstva se poslavlja in čutim več radosti v sebi. Moje telo se mi zdi čudovito, ko se pogledam v ogledalo. Na trenutke se že resnično počutim kot prava boginja."

Maria

"V sebi opažam čudovite spremembe. Občutim več miline, mehkobe in pomirjenosti. Postala sem bolj umirjena in delujem bolj sproščeno, povečala se mi je tudi zaznava. Tako lepo sem se povezala s svojo nožnico in jo močno čutim. V njej je sedaj tudi več soka."

Tončka

"Hvala Mojca, hvala iz srca za toliko lepih energij in ljubezni, ki jo deliš z ljudmi in z vsakim posebej. Te energije resnično sežejo do srca. Hvala ti za vse misli in energije, ki me dvigujejo ko mi energija pade. Veliko sem se naučila in srečna sem da napredujem, da se imam raje in se večkrat postavim na prvo mesto"

Albina Raisić

"V meditaciji z boginjo Afrodito sem doživela resnično močan osvobajajoč občutek, za katerega sem mislila, da ga ne bom nikoli čutila."

image

Kdo je Mojca Gotlib in kako mi lahko pomaga?

Zelo sem vesela, da lahko s tabo delim program, ki mi je pri srcu. Ustvarila sem ga, da bo veliko več kot le povprečen program manifestacije ljubečega partnerstva, saj dela preobrazbo na fizični, mentalni, čustveni in duhovni ravni.

Moje poslanstvo je, da ti pokažem znotraj tega programa, kaj je možno za tvoje življenje. Čas je, da se začne tvoja manifestacija sanjskega partnerstva od koncepta ... do načina življenja.

Sem duhovna mentorica, strokovnjak za manifestiranje in žensko energijo, mojstrski praktik nevro-lingvističnega programiranja (NLP), angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper, Usui in Kundalini Reiki Mojstrica in Učiteljica.

Do sedaj sem služila več kot sto ženskam in jim pomagala povsem preobraziti njihovo življenje in verjamem, da lahko pomagam spremeniti tudi tvoje življenje.

Če boš zaupala meni in v proces in ob tem imela veliko vere vase ... tvoje življenje ne bo nikoli več isto.

Prepričana sem, da bo tako zaradi gotovosti, ki jo imam v svoje metode in njihovi sposobnosti, da za vedno spremenijo potek tvojega življenja.

Prišel je tvoj čas. Čas, da se pokaže tvoja nova resničnost, ki je lepša od tvojih najbolj drznih sanj.

V nadaljevanju poglej, kakšne izkušnje imajo ženske, ki so sodelovale z menoj!

image
Polona Schmitzberger

"Meditacija z Afrodito, ki si jo posnela zame, je noro zdravilna in transformativna - od prvega poslušanja naprej. Hvala ti za to kar delaš, saj pri meni deluje čudežno."

image
Mirjana Šafran

"Skozi program z boginjo Afrodito se je moj cvet odprl. S pomočjo njenih napotkov sem začela odkrivati, spoznavati in čutiti resnično sebe, svoje jedro, sebe takšno kot v svojem bistvu sem. Prvič odločno izbiram sebe, se poslušam in slišim. To je veliko darilo in hvaležna sem."

Vesna Meglič

"Uživam, ko poslušam tvoje meditacije z boginjo Afrodito, saj mi čistijo stare vzorce zakopane v mojih globinah. Čutim, da počasi postajam drugačna, bolj umirjena. Ni več takšnih burnih reakcij na dogodke. Hvaležna sem zate in tvoje delo."

Maria

"Po delavnici z Afrodito se dogajajo spremembe v meni. Drugače delujem, imam drugačen pristop do ljudi, ki je mehkejši. To opazijo moji bližnji, ki se zaradi tega tudi drugače odzivajo name."

Marjeta Zore

"V času mentorstva z Mojco je izpuhtel ves strah, ki ga je bilo veliko v meni. Uredili so se vsi moji odnosi, ki so bili zelo konfliktni. Nič, kar me je prej motilo, me ne moti več. Zmorem sprejeti vse in vsakogar. Imam se končno rada in še z večjim veseljem opravljam svoje delo."

Anica Vogel

"V času Mojčinega trimesečnega programa sem sebe postavila na prvo mesto in se imam rada taka kot sem. Naučila sem se reči NE. V partnerstvu sem se naučila izraziti svoje mnenje in občutke, ki jih partner odlično sprejema."

Ta program je POPOLN ZATE, če si:

Nekdo, ki je navdušen nad spremembami in je pripravljen narediti vse, kar je potrebno

Pogumna in željna učenja in uporabe novega znanja

Ne bojiš si priznati, da si od življenja želiš VEČ

Pripravljena si spustiti svojo neumno zgodbo o tem, zakaj NE Zmoreš... in znova odkriti, zakaj LAHKO

Pripravljena sprejeti močno ljubezen in vodstvo mentorja, ki te lahko popelje čez rob preobrazbe

Zavezana k izpolnjevanju vsake posamezne naloge, ki ti jo dam

Nekdo, ki vidi ta program kot NALOŽBO v svojo prihodnost

Ta program NI NAJBOLJ PRIMEREN ZATE če si:

Nekdo, ki ima miselnost »to že vem«

Obtičala v omejujoči zgodbi, zakaj NE MOREŠ biti uspešna

Nisi pripravljena prevzeti 100% odgovornosti za svojo resničnost

Iščeš hitro rešitev za svoje težave

Nekdo, ki ta program vidi kot "strošek"

Iščeš nekoga, ki bo opravil delo namesto tebe

Iščeš nekoga, ki bi te "popravil"

Če si prišla tako daleč na tej strani, je to verjetno zato, ker razmišljaš o vstopu v program MIDVA, PONOVNO ZABLJUBLJENA

Morda se sprašuješ, kako bodo stvari tokrat drugačne ... te skrbi, da boš morda investirali v "še enega od teh programov" in ne boš videla rezultatov.

Morda se še ne poznava, vendar ti obljubim naslednje: V ta program sem vključila vse, kar je potrebno za popolno preoblikovanje tvojega partnerstva.

Program MIDVA, PONOVNO ZALJUBLJENA je kraj, kjer se KONČA tvoja dolga pot do zelo malo rezultatov za tvojo naložbo.

Vem, da je to velika obveza in morda se zdaj počutiš malo prestrašena...

Ampak naj te vprašam naslednje: če ti strah še ni dal rezultatov, ki jih iščeš ... zakaj ne bi poskusila nečesa novega?

Predlagam, da se greva igro

Pojdiva se igro, v kateri se boš naslednjih 12 tednov pojavljala v svojem življenju, kot da je tvoj uspeh že neizogiben. Da se je celotno vesolje zaroti v tvojo korist. Da so te tvoja intuicija, tvoja duša, tvoje notranje vodstvo pripeljale do tega programa z razlogom...

Če se bojiš poskusiti nekaj novega ... morda nikoli ne boš doživela partnerstva, ki si ga zaslužiš

To je kruta realnost, vendar je res.

Šele ko tvegaš ... staviš nase ... poskusiš nekaj novega ... se ti Univerzum pokaže v vsej svoji veličini.

Tukaj sem, da te vodim. Dobila boš NAJBOLJŠI manifestacijski program za partnerstvo, ki si ga kdaj doživela v svojem življenju, vendar se moraš najprej pojaviti in pritisniti gumb PRIJAVA, da lahko vidiš učinke.

Pridi in bodi priča, kaj se zgodi, ko se resnično odločiš in narediš korake v smeri tega, kar si najbolj želiš in zaslužiš v življenju.

Trenutno se spletni program ne izvaja.

Vabim te, da izpolniš spodnji obrazec in se s tem vpišeš na listo tistih, ki bodo prvi obveščeni o tem, kdaj se bo program ponovno izvajal.

Vpiši se na email listo!
Želim med prvimi izvedeti vse novosti Mojce Gotlib