Eliksir lepote in magnetizma za ženske

 • Draga ženska, ali bi mi verjela, če ti povem
 • 🌹 da se tvoje telo lahko pomladi ne glede na tvojo starost
 • 🌹 da tvoje telo lahko dobi mehke linije in graciozne gibe
 • 🌹 da lahko zasvetiš od znotraj navzven in postaneš magnetno privlačna
 • 🌹 da je v tebi naravna senzualnost, ki jo lahko prebudiš
 • 🌹 da lahko ne glede na starost znova uživaš v spolnosti in doživiš orgazem v polnosti

Si skeptična glede vsega zapisanega?

Jaz sem bila tudi!

Boginja Afrodita mi je namreč predala napotek, da posnamem sklop meditacij, ki bodo pomladile in polepšale ženske, jih naredile magnetno privlačne, senzualne in orgazmične.

Ideja se mi je zdela zelo drzna in priznam, da sem bila tudi skeptična!

Na moj pomislek mi je Afrodita odgovorila, da bodo te meditacije vračale ženske v njihovo izvorno energijo, ki je lepa in popolna. To jih bo pomladilo in naredilo zelo privlačne in senzualne.

Dejala mi je, da naj posnamem te meditacije in jih preizkusim najprej sama in ko se prepričam v njihovo moč, delim tudi z drugimi ženskami.

Preizkusila sem jih in rečem lahko samo VAU!!!!! Delujejo! Zelo močno delujejo!

image

Sem Mojca Gotlib, kanalizirala in preizkusila sem meditacije in jih sedaj z velikim veseljem delim s teboj. Sklop meditacij deluje sinergijsko in dajejo skupaj najboljši rezultat.

Iz srca ti priporočam Eliksir lepote in magnetizma

Da pomladiš svoje telo

Afrodita se v meditaciji pogovarja s tvojimi celicami, ki sprejemajo njeno energijo, visoko vibracijo in napotke za maksimalno delovanje, sodelovanje celic med seboj in hitro obnavljanje in s tem pomlajevanje. V telesu imaš na triljone celic in vsaka je živ organizem, ki reagira na besede in na vibracijo.

Že leta 1982 so znanstveniki iz Harvarda dokazali, da meditacija pomlajuje in da so ljudje, ki redno meditirajo za 12 let mlajši od svojih vrstnikov, ki ne meditirajo. Kanalizirana meditacija, ki je posneta z namenom pomlajevanja telesa pa ima še veliko večji in hitrejši učinek.

Da tvoje telo in obraz zopet dobi mehko in nežno linijo

Afrodita na prav poseben način odstranjuje posledica stresa v tvojem telesu, mehča tvoje telo in ponovno prižiga tvoje celice. S svojo energijo začne poseben proces v tebi, ki briše posledica stresa. Ti zasiješ od znotraj navzven in s tem se ti povrne naravna lepota. Tvoji gibi postanejo ponovno mehki in nežni, tvoje telo pa prožno in graciozno.

Tudi znanstveniki ugotavljajo, da je meditacija zelo praktično orodje za zmanjševanje stresa. Med meditacijami pa ne poznam bolj učinkovite kot je kanalizirana meditacija, saj ti ne rabiš narediti prav nič. Samo prisluhneš posnetku in z njeno pomočjo se v tebi dogaja velika pozitivna sprememba in premik.

Da zasiješ od znotraj navzven in postaneš magnetno privlačna

Afrodita te vabi na prav posebno razvajanje in negovanje! Prav takšno kot ga doživiš, ko greš na najboljšo masažo ali kakšno drugo razvajanje, ki ti je najbolj pri srcu. Takega morda še nisi doživela, vendar je čas, da ga doživiš! Prejmeš pravo energijsko razvajanje in negovanje!

Energija boginje obda tvoje telo zunaj in znotraj telesa s svojo energijo in neguje počasi in nežno posamezne dele tvojega telesa. Čeprav se vse dogaja na energijskem nivoju, lahko to negovanje in razvajanje čutiš po celem svojem telesu.

Rezultat takega energijskega razvajanja ni samo tvoje sproščeno telo, pač pa se v tebi ustvari magnet in tvoje telo se obda s posebno energijo, ki jo ljudje zaznavajo kot privlačnost. Ti postaneš magnetno privlačna.

Da se prebudi tvoja naravna senzualnost in postaneš zopet čutna in nadvse zapeljiva ženska

Senzualnost in čutnost je tvoja narava. Je del tebe, ki si ga skrila in uspavala. Različni dogodki v življenju so te pripeljali do tega, da si se je začela sramovati, skrivati, prikrivati in to si delala toliko časa, da si jo povsem prekrila in pozabila.

Sedaj pa si tukaj, na tej pomembni točki v tvojem življenju, ko jo boš znova odkrila, prepoznala in zaživela!

Zate sva z boginjo Afrodito ustvarili Senzualno meditacijo, kjer boš ta zakriti in pozabljeni del sebe znova prebudila in zaživela kot čutna in senzualna ženska, kar v svojem bistvu si.

Prebujanje tvoje senzualnosti se bo dogajalo počasi in nežno skozi vsako poslušanje meditacije, do točke, ko boš v polnosti zaživela kot senzualna ženska. V nadaljevanju boš z rednim, tedenskim poslušanjem meditacije ostala v svoji čutnosti.

Da tvoje spolno življenje znova ali še bolj zaživi

Spolnost, intimnost, orgazem so teme o katerih ne govorimo pogosto, predvsem pa zelo neradi, morda celo z odporom. Poleg tega vem, da je veliko žensk, ki niso zadovoljne s tem področjem svojega življenja in čas je, da tukaj skupaj narediva premik.

Boginja Afrodita, ki dobro ve za vse zgoraj napisano me je vzpodbudila, da med drugim posnamem tudi Orgazmično meditacijo, ki se dotika te tako pomembne, a hkrati močno zapostavljene teme spolnosti in orgazma.

Močna je in prinaša prav to, kar potrebuješ. Na eni strani krepi in povečuje tvojo zmožnost doživljanja orgazma, na drugi strani pa zmanjšuje to, kar ti preprečuje, da uživaš brez sramu in predsodkov v spolnosti.

Afrodita ti sporoča, da ne glede na starost lahko uživaš v spolnosti in doživljaš orgazme v polnosti.

Morda še nikoli nisi doživela orgazem v njegovi polnosti, sedaj ga boš!

Prav zato sva z boginjo Afrodito ustvarili Orgazmično meditacijo.

Draga ženska, stopi v svojo izvorno energijo in lepoto ter zasij kot ženska, ki jo skrivoma občuduješ in se sprašuješ, kaj dela, da tako žari in je magnetno privlačna.

🌹 🌹 🌹 🌹 🌹

Postani ženska, kot si že dolgo želiš postati!

Podari si najlepše darilo, komplet meditacij Lepa, pomlajena in seksi.

Ta eliksir lepote in magnetizma vsebuje posnetke petih meditacij

 • 🌹 Mladostno meditacijo
 • 🌹️ Lepotno meditacijo
 • 🌹️ Magnetno meditacijo
 • 🌹️ Senzualno meditacijo
 • 🌹️ Orgazmično meditacijo

K temu eliksirju pa prejmeš kot DARILO še posnetek 3-dnevne delavnice z boginjo Afrodito, v sklopu katere prejmeš še tri meditacije za prebujanje ljubezni do sebe in svojega telesa.

Vse, kar vsebuje ta eliksir ima vrednost 155 €, tebi pa je sedaj na voljo za samo 77 €.

Možno je plačilo v dveh obrokih po 44 €.

Iskreno se veselim, da ta močan eliksir čim prej pride do tebe in te naredi lepo, magnetno in seksi. Prejmeš ga takoj po vplačilu.

ZA VEDNO imaš dostop do njegove vsebine na moji spletni strani med spletnimi programi.

Plačilo izvedi elektronsko s kartico ali PayPal plačilom s klikom na gumb spodaj.

Takoj imaš dostop do vseh meditacij v sekciji Moji spletni programi > Lepa, pomlajena in seksi. Povezavo do njih prejmeš tudi na mail takoj po spletnem plačilu.

Plačilo lahko izvedeš tudi na transakcijski račun s spodnjimi podatki.

V tem primeru imaš dostop do vsebine eliksirja v sekciji Moji spletni programi > Lepa, pomlajena in seksi, naslednji delovni dan po plačilu. Povezavo do vsebine prejmeš tudi na svoj mail.

Podatki za plačilo na TRR

BIC KODA: HDELSI22

TRR IBAN: SI56 6100 0000 8047 661

odprt pri Delavska hranilnica d.d., Mojca Gotlib s.p., Učakovci 35, 8344 Vinica

Koda namena: OTHR

Namen plačila: LEPA

Sklic: SI99

POMEMBNO! Takoj, ko izvedeš plačilo na TRR, mi to sporoči na mail mojca@mojcagotlib.com.
V odgovor prejmeš vse nadaljnje napotke.

Lepa, pomlajena in seksi

155€

77€

Lepa, pomlajena in seksi (2 obroka)

93€

44€ / mesec