Tempelj brezplačnih meditacij

Vabim te, da skupaj na tem mestu začneva delati prve korake. Začni z rednim poslušanjem brezplačnih kanaliziranih vodenih meditacij.
Ko boš pripravljena lahko tvojo pot močno pospešiva in najbolje nadgradiva z mojimi storitvami in programi.
Kanalizirane meditacije spreminjajo tvojo vibracijo ter v tebi ustvarjajo magnet za manifestacijo. Za njihov največji učinek si izberi vsak mesec novo meditacijo in ji prisluhni zaporednih 30 dni.
Angeli in duhovni vodniki v meditaciji zmanjšujejo in osvobajajo neprijetne občutke, ki se rodijo v tebi. Osvobajajo občutek in osvobajajo tebe. Prisluhni posnetku vedno, ko čutiš neprijeten občutek v sebi in ga osvobodi.
Meditacija je namenjena večernemu poslušanju tik pred spanjem. Boginja sončnega zahoda te vodi v sproščanje in umirjanje pred spanjem. Osvobaja te vsega, kar se je nabralo na tebi in v tebi v posameznem dnevu in ni potrebno, da gre s teboj v naslednji dan. Čudovita energija te sprosti, umiri in pripravi na najboljši, najbolj globok in regenerativen spanec.
Boginja zore in začetka dneva te v meditaciji nežno in ljubeče popelje v tvoj najlepši dan, v katerem uživaš in ti preda napotek kako to doseči, ne glede na dogajanje v posameznem dnevu. Prisluhni meditaciji vsak dan takoj ko se zbudiš in tvoji dnevi bodo čedalje lepši in lahkotnejši.
Z meditacijo se odpiraš, da z večjo lahkoto sprejemaš vse, kar bo prihajalo do tebe v novem letu. Lažje boš tudi razumela pomen vsega doživetega. Prisluhni ji zaporednih 21 dni ob začetku leta in čez leto vsakič, ko prihaja v tvoje življenje nekaj novega.
Meditacija te vodi v samo zate ustvarjeni rajski vrt, da se v njem sprostiš po napornem dnevu. V tem vrtu se predaš užitku, se sprostiš, umiriš, začutiš sebe, slišiš samo sebe in prijetne zvoke. Tvoje celo telo se v meditaciji energijsko čisti, zdravi in polni z lepo energijo. Obišči ta svoj kraj užitka in počitka vsak naporen dan in se napolni s čudovito energijo in lepoto, ki te obkroža in ti pomaga, da se zopet vrneš vase, v mir in lepo energijo.
Meditacija bo prinesla svobodo tebi in vsem preminulim, za katerimi še vedno žaluješ. Slovo ne pomeni, da pozabiš te osebe, pač pa da ti lažje živiš in dihaš in pokojni lažje odidejo v dimenzijo pokojnih duš. To je proces, ki prinaša odrešitev zate in za pokojno dušo. Preberi več v blog zapisu zakaj je slovo od preminulih tako pomembno.

Prepusti se meditaciji in dovoli zdravljenje vseh povezav, ki še obstajajo in niso v najvišje dobro tebe in pokojnih. Prisluhni ji tako kot čutiš, da potrebuješ. Moje priporočilo je, da jo poslušaš več dni zapored, da se bo resnično zgodila popolna osvoboditev. Prisluhni ji tudi takrat, ko se zgodi fizično slovo od ljubljene osebe, saj ti bo v veliko pomoč, da to slovo lažje sprejmeš. Z meditacijo lahko tudi zaspiš in takrat se na najbolj lahkoten način zgodi zdravljenje vseh tvojih povezav s pokojnimi.
Vsak večer te popelje v globok spanec in regeneracijo tvojega celega telesa. Preberi blog zapis, kjer izveš tudi rituale za boljši spanec.
Meditacija te vodi v vizijo tega, kar si najbolj želiš in v tebi aktivira GPS, ki te vodi. Za njen največji učinek prisluhni meditaciji zjutraj (ali kadarkoli čez dan) zaporednih 30 dni ali več.
Meditacija otroka popelje v njegov svet, kjer se dobro počuti in kjer je vse mogoče. Otroku lahko to meditacijo zavrtiš ko potrebuje umiritev, lahko ga popelje v spanec ali pa jo posluša medtem, ko se igra. V vsakem primeru bo pozitivno in pomirjujoče vplivala nanj.
Meditacija te vodi v kristalno belo svetlobo, kjer se čistijo in odstranjujejo tvoje ovire do obilja. Vodi te v življenje polno obilja vsega lepega. Za njen največji učinek ji prisluhni zjutraj (ali kadarkoli čez dan) zaporednih 30 dni ali več.
Meditacija te vodi v povezovanje in krepitev božanske ženske energije v tebi s pomočjo katere postajaš bolj čutna, mehka, nežna, topla in ljubeča ženska. Za polno prebuditev božanske ženske energije prisluhni meditaciji zjutraj (ali kadarkoli čez dan)zaporednih 30 dni ali več.
V meditaciji prejemaš energijo čiste brezpogojne ljubezni, ki te mehča in z njeno pomočjo si bolj ljubeča do sebe, do partnerja, do sodelavcev, strank, sosedov, do vseh ljudi in do vsega živega. Meditacija je namenjena večernemu poslušanju pred spanjem, lahko tudi zaspiš z njo. Za njen najboljši učinek ji prisluhni zaporednih 30 večerov ali več.
Meditacije te vodi v spuščanje starega, kar ti ne služi več in s tem v večjo lahkotnost ter v ustvarjanje prostora za novo, ki prihaja. S pomočjo meditacijo se bodo v tvojem življenju ustvarjale situacije, ki te bodo vodile v igrivost in spuščanje misli na preteklost in prihodnost. Veliko bolj boš prisotna v danem trenutku. Za njen največji učinek prisluhni meditaciji zjutraj (ali kadarkoli čez dan) zaporednih 30 dni ali več.
Meditacija te vodi v spuščanje nadzora in v večje zaupanje sebi in življenju. Daje ti tudi moč, da se upreš kadar čutiš, da kdo vrši pritisk ali nadzor nad tabo in te lahkotno vodi v prepuščanje življenju. Za njen največji učinek prisluhni meditaciji zjutraj (ali kadarkoli čez dan) zaporednih 30 dni ali več.
Meditacija te nežno vodi v spuščanje kontrole nad življenjem in s tem v večjo sproščenost in igrivost. V meditaciji prejmeš tudi zavedanje kaj pridobiš, ko kontrolo spustiš. Za njen največji učinek prisluhni meditaciji zjutraj (ali kadarkoli čez dan) 30 zaporednih dni ali več.
Meditacija močno poglablja in krepi ljubezen do sebe. Vodi te do bisera v tebi, do tvoje notranje lepote. Ta biser predstavlja najčistejšo ljubezen do tebe. Za njen največji učinek ji prisluhni zaporednih 30 dni ali več zvečer pred spanjem, lahko tudi zaspiš z njo.
Meditacija te vodi do vrelca v tebi pri katerem se vsak dan napajaš s čisto kristalno ljubeznijo do sebe. S tem je v tebi vsak dan več ljubezni do sebe. Za njen največji učinek prisluhni meditaciji zjutraj (ali kadarkoli čez dan) zaporednih 30 dni ali več.
Meditacija raztaplja v tebi vse, kar ni ljubezen in te napolni z ljubeznijo, da postaneš eno samo veliko srce in ljubezen. V tebi se skupaj s tem prebuja mehkoba, nežnost, milina in čutna ženska energija. Za njen največji učinek prisluhni meditaciji zaporednih 30 dni ali več.
Meditacija te obda z zaščito, ki te varuje pred vsemi zunanjimi vplivi in popelje v občutenje svoje notranje moči, ki ti omogoča, da ostajaš v sebi, v svojem centru mirna in pomirjena, ne glede na vsa dogajanja okoli tebe. Za njen najboljši učinek ji prisluhni zjutraj (ali kadarkoli čez dan) zaporednih 30 dni ali kadarkoli potrebuješ zaščito, notranjo moč in močno povezanost s seboj.
V meditaciji prejmeš energijo visoke vibracije, ki te ščiti pred vsemi zunanjimi vplivi, ki niso dobri zate. V tem trenutku je poleg virusa, ki je na pohodu okoli tebe še veliko drugih, še močnejših vplivov, ki niso dobri zate. S pomočjo te meditacije si zaščitena in varna pred temi vplivi. Za njen največji učinek ji prisluhni zvečer zaporednih 30 dni ali kadarkoli potrebuješ zaščito. Z meditacijo lahko tudi zaspiš.
Meditaciji prisluhni zjutraj, saj te popelje v tvoj najlepši dan, v katerem boš na vse gledala z radostjo. Znotraj sebe boš začela občutiti izpolnjenost in vse v tvojem dnevu bo bolj lahkotno teklo. Bolj se boš veselila novega dne in vsega, kar ti bo prinesel. Ti in tvoje življenje bo začelo žareti. Za njen največji učinek prisluhni meditaciji zjutraj zaporednih 30 dni ali več.
Meditacija te vodi v celjenje tvojih notranjih ran. S tem postajaš vsak dan bolj živa, bolj polna življenja, bolj povezana s sabo in drugimi ljudmi. Več lepih in ljubečih občutkov je v tebi in več lepih dogodkov v tvojem dnevu. V tebe se zopet začenja vračati življenje polno veselja in radosti. Za njen največji učinek prisluhni meditaciji zjutraj (lahko tudi še zvečer) zaporednih 30 dni in potem pojdi v svoj nov dan.
Meditacija te popelje na čudovit lotosov cvet, kjer krepiš svojo ženstvenost, mehkobo, milino in nežnost. Prisluhni ji vsak dan (najbolje zvečer) toliko časa, dokler ne občutiš v sebi prebujene ženske energije. Prisluhni ji tudi kasneje v življenju, kadar čutiš, da potrebuješ zopet v sebi prebuditi mehkobo, nežnost in milino.
Meditacija te vodi, da bolje spoznaš in začutiš sebe, v raziskovanje in sprejemanje sebe in svojega telesa. Vodi te, da si dovoliš čutiti celo paleto čustev, ki jih nosiš v sebi in vsak kotiček sebe. Začenjaš jih sprejemati, objemati in ljubiti. Vzljubiš celo sebe! Za njen največji učinek prisluhni meditaciji vsako jutro (ali kadarkoli čez dan) zaporednih 30 dni ali več.

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Vabim te, da skupaj z menoj doživiš poletje kot še nikoli do sedaj!
pred 20 dnevi
Preberi več
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!