Meditacija za krepitev ženstvenosti

Tempelj kanaliziranih meditacij
Za predvajanje meditacije se brezplačno registriraj (1. dostop) ali prijavi (vsak naslednji dostop) s klikom na spodnji gumb
Kanalizirane vodene meditacije spreminjajo tvojo vibracijo ter v tebi ustvarjajo magnet za manifestacijo. Za njihov največji učinek si izberi vsak mesec novo meditacijo in ji prisluhni zaporednih 30 dni.

Meditacija za krepitev ženstvenosti

Meditacija te popelje na čudovit lotosov cvet, kjer krepiš svojo ženstvenost, mehkobo, milino in nežnost. Prisluhni ji vsak dan (najbolje zvečer) toliko časa, dokler ne občutiš v sebi prebujene ženske energije. Prisluhni ji tudi kasneje v življenju, kadar čutiš, da potrebuješ zopet v sebi prebuditi mehkobo, nežnost in milino.
Tempelj kanaliziranih meditacij
Pridruži se mi v spletnem programu kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije... v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Pridruži se mi v spletnem programu, ki te vodi od izčrpanosti do več mladostne energije in od izogibanja spolnosti do več strasti in želje po spolnosti.
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Na najbolj učinkovit način te hitro in uspešno vodim, da za vedno rešiš svoj problem.
Hitro in učinkovito te vodim do cilja. Do uresničitve cilja sem pripeljala že več sto žensk in prepričana sem, da lahko tudi tebe. Podaj se na to pot z menoj!
Ne vem, kakšne so tvoje sanje!
Moje so, da te uspešno pripeljem do uresničitve tvojih sanj!