Ali se z meditacijo res lahko pomladi telo?

Danes želim odgovoriti na vprašanje, ali se z meditacijo res lahko pomladi telo!

Začela bom z eno od raziskav, ki je bila objavljena v znanstveni reviji International Journal of Neuroscience (Mednarodna revija za nevroznanost). Avtor raziskave, dr. Robert Keith Wallace, je eden izmed prvih znanstvenikov, ki so proučevali ta učinek.

Odkril je, da so osebe, ki so redno meditirale pet let, po biološki starosti tudi za 12 let mlajše od tistih, ki niso meditirale (biološka starost nam pove, v kakšnem stanju je naše telo glede na našo dejansko starost).

Dr. Wallace je 50-letnikom med drugim meril krvni tlak, vid in sluh. Ugotovil je, da so njihova telesa in telesne funkcije podobne funkcijam 37-letnikov.

Zelo zanimivo je še, da so bili tudi tisti, ki niso meditirali redno ali pa so se raziskavi pridružili na koncu, po biološki starosti za pet let mlajši od tistih, ki sploh niso meditirali.

Tej raziskavi, ki je bila izvedena leta 1982, so sledile še mnoge druge. Znanstveniki s Harvarda so na primer spremljali starejše osebe z degenerativnimi boleznimi, ki so začele meditirati. Rezultati so pokazali, da se je z meditacijo telesno stanje bolnikov popravilo in da so živeli dlje od bolnikov njihove starosti, ki niso meditirali.

Zaključek je torej jasen MEDITACIJA POMLAJUJE!

Sedaj pa pomisli, kakšen učinek ima na telo šele meditacija, ki je posneta z namenom, da pomladi telo. Po mojih izkušnjah ima izjemen in hiter učinek!

Zakaj sem v to prepričana?

Telo je sestavljeno iz mnogooooo celic. Na triljone jih je in vsaka celica je živ organizem, ki reagira na besede in na vibracijo.

Dober mesec nazaj sem posnela skupaj z boginjo Afrodito Mladostno meditacijo. V meditaciji se pogovarja s celicami na način, da le-te najbolj optimalno delujejo in da pomlajajo telo ter zaustavljajo staranje.

Njeno visoko vibracijo in napotek so moje celice zelo dobro sprejele in jaz vidim to na sebi, na svojem telesu, svojem obrazu. To vidijo tudi drugi ljudje, saj še nikoli nisem dobila toliko pohval od ljudi, kako dobro izgledam!

So te zgornje besede prepričale in želiš mladostno meditacijo tudi ti?

Si morda še vedno skeptična, vendar si pripravljena poskusiti?

Mladostna meditacija te skupaj s še štirimi meditacijami (lepotna, magnetna, senzualna in orgazmična) čaka tukaj!

Skupaj meditacije delujejo sinergijsko in dajejo najboljši rezultat. Preizkusi jih in se prepričaj v njihovo moč tudi ti!

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi in storitve

Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Ne glede na leta, vedno si lahko lepa, mlada in senzualna. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Vse je mogoče zate in obilje vseh vrst čaka nate, da se odpreš zanj! Čas je tudi zate, da zaživiš v obilju!
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!
Ne glede na to, kje se nahajaš v življenju in kaj želiš doseči, tukaj sem, da skrajšam tvojo pot, jo pohitrim in naredim ultra lahko.