APRIL 2024 - Napoved in vodstvo

2. april 2024

Draga čudovita prečudovita duša, s teboj je boginja meseca aprila, da ti preda vse, kar rabiš vedeti in prejeti za svoj najboljši, najlepši in najuspešnejši mesec april.

Mesec april ti prinaša novo življenje

April prinaša povsem nov nivo tebe, tvojega delovanja in življenja.

Vse, kar si doživljala, draga čudovita duša, v preteklih treh mesecih, morda ni bilo najbolj prijetno, toda nujno. Nujno, še enkrat poudarjam, nujno potrebno zato, da boš v mesecu aprilu zaživela svoje življenje na povsem novem nivoju.

Drugače boš delovala, drugačni rezultati se bodo kazali v tvojem življenju, ki bodo veliko boljši in zelo blizu tistega, kar si ti zelo želiš. Mesec april te bo postavil za velik korak naprej proti temu, kar si ti tako zelo močno želiš.

Da se ta premik zgodi, pa je bila potrebna ta močna notranja dinamika, te tvoje velike notranje spremembe v letošnjem letu. Doživljala si lahko velike pritiske znotraj sebe in tudi stiske zunaj sebe.

Toda vse to je imelo namen, da tebe potisne naprej, da tebe dvigne na povsem nov nivo življenja, kjer bo vse veliko lepše, lažje, lahkotnejše, bolj uspešno, bolj lahkotno.

Vse v tvojem življenju bo drugače, novo, lepše

Všeč ti bo vse to, kar se bo začelo v mesecu aprilu sestavljati zate. Boš videla. Všeč ti bo.

Boginja meseca aprila, te preko posnetka (spodaj) odpira in ti pomaga, da bo vse veliko lahkotneje in hitreje steklo in se transformiralo v tvojem življenju.

Skupaj z njeno pomočjo se bo vse sestavilo hitreje zate. Cel mesec april te bo vodila, draga čudovita duša, do najboljših in najkrajših poti, do tvojega povsem novega življenja.

Še nekaj je zelo pomembno zate v mesecu aprilu. Bolj, kot se boš ti zmogla prepuščati toku dogodkov, hitreje se bo vse na novo sestavljalo zate.

Bolj kot se boš upirala dogajanju in vsemu, kar bo drugače od tega, kar je bilo v preteklosti, težje in tudi kasneje boš manifestirala svoje novo življenje, svoj nov nivo življenja. Zato ti močno priporočam, draga čudovita duša, bodi v sprejemanju.

Bodi odprta in samo sprejemaj vse novo

Sprejemaj vse nove okoliščine, nove ljudi in vse, kar bo novega, drugačnega prihajalo do tebe. Vse to te vodi na tvoj nov nivo življenja in bližje temu, kar si ti želiš.

Ne glede na to, kako bo videti to, kar bo prihajalo do tebe in kar se bo kreiralo v tvojem življenju, ti samo sprejemaj.

Ne sprašuj se, ne oklevaj, ne dvomi, ti samo sprejemaj. Kajti vedeti moraš, draga čudovita duša, da vse to, kar je usklajeno s teboj, ostaja s teboj. Vse to, kar ni usklajeno s teboj, gre naprej in mimo tebe.

Ne more biti napak, če se odpreš za to, kar pride v tvoje življenje

Če je to res tvoje in je tvoja dušna izbira, bo ostalo s teboj. Če ni, bo odšlo. Če je, bo ostalo.

Zato se ne boj, draga čudovita duša, kaj ti bo vse novo, kar bo prihajalo v mesecu aprilu in je že začelo prihajati v mesecu marcu v tvoje življenje, kaj sedaj to prinaša zate. Ali je to dobro ali ni dobro, ali je zate ali ni zate.

Ne razmišljaj tako, pač pa samo sprejemaj, bodi odprta in v sprejemanju. Kar je tvoje bo ostalo s teboj, kar ni, bo odšlo naprej. Torej, ni napak.

Ne boj se, draga čudovita duša, da boš naredila kakšno usodno napako in v svoje življenje spustila in sprejela nekaj, kar ni zate. V danem trenutku to, kar pride in tudi ostane s teboj, je v tistem trenutku zate. Ko ne bo več zate, bo odšlo oziroma se začelo poslavljati od tebe.

V mesecu aprilu se bo marsikaj poslavljalo in novega prihajalo do tebe

Vse, kar bo odhajajo, ni več usklejeno s teboj oziroma je odslužilo svojemu namenu. Vse novo, kar prihaja, privlačiš ti k sebi in je v tem trenutku najboljše zate in je tvoja dušna izbira. To ostane s teboj toliko časa, dokler to potrebuješ. Ko bo odslužilo svojemu namenu, bo odšlo.

Ne žaluj za tem, kar odhaja in samo sprejemaj to, kar novega prihaja

S teboj je skozi cel mesec boginja aprila in ti pomaga, da spuščaš staro in sprejemaš novo. Da se ne bojiš napak, pač pa, da ostajaš odprta in sprejemljiva in tako si ti, draga čudovita duša, najboljša manifestatorka svojega novega življenja, ki se bo zate postavilo v mesecu aprilu.

S teboj je in te ljubeče vodi v tvoje novo življenje v mesecu aprilu, boginja meseca aprila.

Želiš naslednjo mesečno napoved med prvimi prejeti na svoj mail? Naroči se tukaj!

Vabim te, da prisluhneš še posnetku napovedi (spodaj), ki ima večjo moč kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da slediš predanim napotkom in imaš najboljši mesec.

Priporočam, da posnetku prisluhneš večkrat v mesecu.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!