JULIJ 2024 - Napoved in vodstvo

25. junij 2024

Draga čudovita prečudovita duša, s teboj je boginja meseca julija, da ti preda vse za tvoj najboljši, najlepši in najuspešnejši mesec julij.

Julij te vodi v predajanje užitkom

Draga čudovita prečudovita duša, mesec julij je tukaj zato, da ti še bolj uživaš v njem. Vodi te v še večje in še več užitkov kot mesec junij.

Julij je tukaj zato, da te popolnoma resetira na način, da se ti popolnoma predaš in prepustiš užitkom v svojem življenju.

Čisto vsaka duša ima nekaj drugega, kar ji prinaša užitek. Za nekoga je to lenarjenje, za drugega je to narava, za tretjega so to sprehodi, za četrtega je to klepet z drugimi ljudmi.

Različne oblike užitka so tukaj zato, da te resetirajo v mesecu juliju

Draga čudovita prečudovita duša, dovoli si uživati na polno v juliju.

Junij te je vabil v odkrivanje novih oblik užitka in tudi prepuščanje starim oblikam užitka, ki jih že poznaš. Julij pa te sedaj vabi, da na polno, res na polno začneš uživati in prakticirati vse stare in nove oblike užitka.

Užitek je tukaj zato, da te resetira, da ti lahko skozi to poletje doživiš svojo veliko preobrazbo in transformacijo, da v jesen vstopiš nova, prenovljena, drugačna, boljša oseba.

In ni je boljše poti v preobrazbo, kot je prepuščanje užitku.

Zato, draga čudovita duša, pomisli takrat, ko doživljaš užitek in ko se tvoj um oglaša in ti govori, da to pač ni najbolj primerno, da je tega sedaj pa res preveč in da je čas, da se lotiš resnega dela, takrat se spomni, da je užitek najboljša popotnica in najlažja, najlahkotnejša pot v tvojo preobrazbo.

Tako se najlahkotneje in najhitreje lahko zgodi.

In ni potrebno, da kaj posebej delaš, da se trudiš, da raziskuješ, da se preizkušaš v razno raznih dejavnostih samo zato, da bi na ta način ti doživela svoj preporod in premik v svoje novo življenje.

Ni potrebno, draga čudovita duša. Res ni potrebno.

Užitek je najboljša in najlažja pot do tvoje preobrazbe

Bolj kot si boš dovolila užitek, draga čudovita duša, večjo in globljo transformacijo boš doživljala.

Ti, ki pa se ti bo zdelo tole uživanje na veliko, kar prevelika doza, pa boš doživela manjšo transformacijo v obsegu in tudi v globini, kajti, ta se lahko zgodi, ko si ti resnično sproščena.

Takrat se lahko največ in najgloblje zgodi in spremeni zate. Ko si ti sproščena. Ko nisi, se to ne more zgoditi.

Zato je s teboj skozi cel mesec, boginja meseca julija, da te vodim v uživanje, v užitke in da te spominja in opominja, kako je to izjemno pomembno zate in za tvoj preporod, za tvojo pozitivno življenjsko spremembo, ki si jo želiš.

Vodi te, da se zmoreš maksimalno prepuščati užitkom skozi cel mesec.

Julij te bo razveseljeval z drobnimi radostmi

Še nekaj je pomembnega zate, draga čudovita duša, v tem mesecu juliju.

Ta mesec te bo razveseljeval z različnimi drobnimi dogodki, situacijami, drobnimi radostmi, kar ti bo prinašalo tiste male, drobne užitke in radost.

V tebi se bo na polno z vsemi temi drobnimi dogodki prebujala radost.

To je zopet nekaj, kar bo zelo pomagalo in pripomoglo k tvoji hitrejši in globlji preobrazbi. Užitek in radost sta dve tako čudoviti in izjemni obliki prepuščanja preobrazbi.

Mnogo drobnih ponudb, dogodkov, stvari boš prejela in ti bo ponujeno, draga čudovita duša, v mesecu juliju in na tebi je, da jih sprejmeš.

Sprejmi vse drobne trenutke radosti

Sprejmi jih na široko in videla boš, koliko radosti boš doživela skupaj z njimi v doživljanju vsega tega, kar se ti bo ponujalo kot drobni dogodki, pripetljaji, srečanja, odnosi, karkoli. Boš videla, koliko radosti ti bo to prineslo.

Mesec julij je tukaj zato, da ti v njem uživaš in da doživljaš kar največ radosti in to je najboljša popotnica zate, za tvojo veliko spremembo in transformacijo.

V jeseni boš druga oseba

Videla boš, kako boš ti v jeseni povsem druga oseba. Ti boš, s pomočjo vsega tega, kar boš v mesecu juliju doživljala, v jeseni čisto druga oseba. Ti boš močno zrasla in se premaknila v smeri tvojega življenja, v novo, tebi želeno smer.

S teboj je in vodi te na vsakem koraku, spodbuja te v užitek in radost, boginja meseca julija.


>>> Preveri! Najbolj vroče to poletje! <<<


.

Vabim te, da prisluhneš še posnetku napovedi (spodaj), ki ima večjo moč kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da slediš predanim napotkom in imaš najboljši mesec.

Priporočam, da posnetku prisluhneš večkrat v mesecu.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Vabim te, da skupaj z menoj doživiš poletje kot še nikoli do sedaj!
pred 20 dnevi
Preberi več
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!