Napoved in vodstvo za november 2023

2. november 2023

Draga čudovita prečudovita duša, s teboj je boginja meseca novembra, da ti preda vse to, kar ti rabiš na vseh nivojih prejeti za svoj najboljši in najuspešnejši mesec november.

S teboj je, da te podpira skozi cel mesec s svojo energijo in svojimi napotki.

Mesec november ti prinaša to, kar si že dolgo želiš

Draga čudovita prečudovita duša, mesec november bo resnično čisto poseben mesec, ki si ga boš zapomnila še zelo, zelo dolgo.

Prinaša ti to, kar si že dolgo želiš in ti do sedaj tega še ni uspelo uresničiti.

Mesec november ti prinaša uresničitev tvoje velike želje. Morda ne v točno takem obsegu, kot si ti želiš, toda prinaša ti velik, velik premik v to smer.

November je mesec velike akcije

V novembru boš začela doživljati in živeti to, kar si tako zelo močno in srčno želiš. Prav zato bo mesec november, mesec velike akcije, kajti ti ne boš samo sedela in se bo vse uresničilo, pač pa se bo vse uresničilo skozi tvoja dejanja in tvojo akcijo.

Tvoja akcija bo v mesecu novembru drugačna. Razlikovala se bo od akcije v preteklih mesecih in celo letih in prav zato ti bo prinašala večje rezultate, predvsem pa rezultate, ki si jih že dolgo želiš.

Akcija bo drugačna in neudobna, toda vredna vsakega koraka

Toda nič ti ne bo padlo iz neba, pač pa je vse to plod tvojega preteklega dela in tudi plod tvojih drugačnih akcij v mesecu novembru.

To pomeni, da boš v novembru šla v neudobno delovanje, v delovanje, ki ga do sedaj še nisi dala v akcijo.

Prav zato bo nekoliko neudobno, toda vredno čisto vsakega koraka, kajti začelo ti bo prinašati rezultate, ki si jih želiš.

Tvoje drugačno delovanje ti prinaša izjemne rezultate

V mesecu novembru samo glej in se oziraj za svojimi dejanji, ki so drugačna, kot so bila do sedaj. Tvoje drugačno delovanje ti prinaša drugačne, boljše, želene rezultate.

Zato pojdi v neudobje. Pojdi v drugačno delovanje in izjemno zadovoljna boš, draga čudovita duša, ko se bo mesec november zaključeval.

Lahko boš izjemno zadovoljna, navdušena in vzhičena nad rezultati, toda samo, če boš šla v drugačno delovanje, kot si ga navajena do sedaj.

Bogato boš nagrajena

V mesecu novembru se ti resnično najbolj splača iti v neudobno delovanje, kajti močno in bogato boš nagrajena v smeri in na področju, ki si ga želiš.

Draga čudovita duša, ne morem ti z besedami opisati, kako dobro bo to videti v tvojem življenju.

Dosežki v novembru še niso tvoj maksimum

Draga čudovita duša, nikar ne misli, da bo to, kar boš manifestirala v mesecu novembru, maksimum, kar lahko dosežeš v tem letu. Nikakor ne.

Pred tabo je potem še cel mesec december in v njem lahko zopet presežeš samo sebe in dosežeš še boljše rezultate, če se bo tvoja akcija nadaljevala in če bo tvoja akcija vodila tudi v neudobno, drugačno delovanje.

Uspešnemu novembru bo sledil še uspešnejši december

Mesec november in mesec december, ki bo sledil, ti lahko prineseta več, kot prej več let skupaj.

Zato, draga čudovita duša, daj vse od sebe. Resnično daj vse od sebe. Deluj, pojdi v akcijo in deluj tudi tako kot do sedaj še nisi in pred tabo je resnično najuspešnejše obdobje v mesecu novembru in potem tudi v mesecu decembru.

Sedaj postavljaš temelj za uspešno leto 2024

Oba uspešna zadnja meseca tega leta sta samo temelj za to, kar boš dosegala v letu 2024. S tem boš postavila nekakšen temelj in tudi standard za svoje rezultate v naslednjem letu.

Draga čudovita duša, v mesecu novembru ti močno priporočam, da ne stojiš na mestu, da greš v akcijo, da greš tudi v neudobno akcijo, v drugačno akcijo, kot si jo bila vajena do sedaj in to se ti bo močno obrestovalo v tem in tudi v naslednjih mesecih.

S teboj je in te močno podpira na tvoji poti akcije in neudobnega delovanja, boginja meseca novembra

S teboj je, drži pesti zate in te na vseh nivojih močno, močno podpira in nežno potiska naprej v tvojo novo smer in v tvoje izjemne rezultate in dosežke v tem mesecu, boginja meseca novembra.

Vabim te, da prisluhneš še posnetku napovedi (spodaj), ki ima večjo moč kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da slediš predanim napotkom.

Priporočam, da posnetku prisluhneš večkrat v mesecu.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!