Napoved in vodstvo za september 2023

31. avgust 2023

Draga čudovita duša, skupaj z boginja meseca septembra ti predajam vse to, kar ti rabiš vedeti za mesec september, da te maksimalno podprem na tvoji poti skozi cel mesec. 

Napoved je ustvarjena tudi v obliki posnetka (čaka te na koncu zapisa), kajti niso pomembne samo informacije, ampak pomembno je tudi, kako ti greš skozi cel mesec. 

Boginja te preko posnetka vodi po tvojih najboljših poteh skozi cel mesec, kajti tvoja pot se bo nekoliko razlikovala od poti druge duše. In ne glede na to, da je posnetek isti za vse, te bo osebno, preko posnetka, boginja vodila nekoliko drugače in po drugih poteh kot drugo dušo. 

Zato te vabim, da spodnjemu posnetku prisluhneš čim večkrat v mesecu. Tako boš najbolje vodena in najbolje izkoristila cel mesec september. 

Mesec september se povsem razlikuje od preteklih poletnih mesecev

Kljub temu, da poletje še vedno traja, se je poletje energijsko zaključilo. S septembrom vstopaš, draga čudovita duša, v povsem novo obdobje svojega življenja. 

September je tisti mesec na prehodu v jesen, ko se začenja nov cikel

Sedaj, v mesecu septembru,  se bo oblikoval nekakšen vakuumski prostor, kjer boš ti v mirovanju, lahko rečeva celo lebdenju. Kot v nekakšnem vakumu, kjer se ti bo zdelo, da se popolnoma nič ne dogaja, da je to kar nekaj, da je vse brez veze in da to nikamor ne vodi. 

Toda to obdobje je nujno potrebno, draga čudovita duša, da boš ti lahko žela v jeseni in doživela finale uresničevanja tvoje velike želje. 

Skozi cel mesec september se pripravljaš na jesensko žetev

Ti znotraj sebe zoriš, miruješ. Zdi se ti, da se nič ne dogaja, toda ti zoriš. Tako kot sadje na drevesu. Tako kot klasje na polju, ki samo miruje in zori. Ko dozori, je čas za večjo akcijo, za delovanje.

Ko poteka ta čas zorenja, se ti zdi, ko opazuješ sadež na drevesu ali klasje na polju, da se pravzaprav nič ne dogaja. Toda dogaja se ogromno, toda očem je skrito. 

Ogromno se bo dogajalo v septembru znotraj tebe, ne da bi sploh kaj vedela in po vsej verjetnosti tudi nič čutila

Toda to ne pomeni, da je ta čas zaman, da je to stran vržen čas in da se nič ne dogaja. Ravno nasprotno. To je tako zelo potreben in pomemben čas  zate, draga čudovita duša. 

Ne glede na to, kako se boš v tem septembru počutila, vedi, da se v ozadju, v tem delu tebe in okoli tebe, ki ga ne vidiš in težko zaznavaš, veliko, veliko dogaja, da boš ti v jeseni lahko žela obilno žetev. 

Sedaj miruješ, da boš v jeseni obilno žela

Sprejmi ta čas in sprejmi to obdobje, draga čudovita duša. Sprejmi mesec september z vsem, kar prinaša s seboj. V tebi se bo veliko do konca sestavilo, zgradilo, izpolnilo. 

Ti si niti predstavljati ne moreš obsežnosti vsega, kar se bo zgodilo znotraj tebe in okoli tebe, ne da bi se ti, draga čudovita duša, tega sploh zavedala.

Sprejmi mesec september z vsem mirovanjem in lebdenjem v vakumu

S teboj je in te vodi čisto vsak dan, skupaj s posnetkom, po najboljših poteh zate, boginja septembra. In ne glede na to, da bo to mesec mirovanja, te bo vodila po najboljših poteh zlate. Kajti to ne pomeni, da boš ti cele dneve pri miru, v postelji ali na kavču in da se ne boš premikala, draga duša. 

Premikala se boš, toda prav veliko se, očem vidno, ne bo zgodilo 

Ostajaj z boginjo septembra in pred teboj je najbolje izkoriščen mesec september in večkrat v mesecu prisluhni spodnjemu posnetku napovedi.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Vabim te, da skupaj z menoj doživiš poletje kot še nikoli do sedaj!
čez 12 dni
Preberi več
Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!