OKTOBER 2024 - Napoved in vodstvo

29. september 2024

Draga čudovita prečudovita duša, s teboj je boginja meseca oktobra, da ti preda vse za tvoj najlepši, najboljši in najuspešnejši mesec oktober.

Mesec oktober te bo presenečal skozi cel mesec in skozi različna področja tvojega življenja in lahko, da na koncu oktobra, ko se bo mesec zaključeval, enostavno več ne boš prepoznala sebe in svojega življenja.

Oktober je tukaj zato, da povsem transformira tebe in tvoje življenje

Vse, kar se je dogajalo v tvojem življenju v letošnjem letu je vodilo do te točke v mesecu oktobru, ko se bodo vse kocke tvojega življenja zložile na novo. Kot da si ti prej celo leto, skozi vse tedne in mesece, počasi zbirala in nabirala te koščke tvoje sestavljanke, ki se bo sedaj, v mesecu oktobru, sestavila.

V tem mesecu boš lahko na trenutke imela občutek, da vsa dogajanja v tvojem življenju nimajo nobenega smisla. To se ti bo zdelo samo zato, ker se bo vse na novo sestavljalo in dokler ne bodo vsi koščki tvoje sestavljanke do konca sestavljeni, ne boš videla končne slike in končnega rezultata.

Toda, ko bo sestavljanka tvojega življenja sestavljena do konca, boš presenečena in po vsej verjetnosti tudi navdušena nad končno sliko in končno podobo in nad končno verzijo tvojega življenja.

V oktobru se bo veliko spremenilo in na novo postavilo zate

Čisto vsaka duša bo na koncu oktobra, ko bo pogledala na svoje življenje videla, da se je zelo veliko spremenilo in na novo postavilo.

Nekatere stvari oziroma nekatera področja ti bodo bolj všeč, druga področja tvojega življenja ti bodo morda malce manj všeč. Toda čisto vse, kar se bo sestavilo v tem oktobru zate na novo, je plod tvojega preteklega dela in delovanja.

Tako kot si delala in delovala v preteklih tednih in mesecih tega leta, take koščke svoje nove sestavljanke življenja si skreirala sama, draga čudovita duša in to, kar se ti bo razkrilo v oktobru, je povsem tvoja kreacija.

Tvoje novo življenje, bo videti kot da si ti skozi celo leto risala na svoje platno sebe in svoje novo življenje. Ti sama si skozi celo leto ustvarjala in risala na povsem novo platno to svoje novo življenje, ki se ti bo razkrilo dokončno v tem oktobru.

Oktober ti bo pokazal, kakšen kreator svojega življenja si

V oktobru ti bo zelo močno postalo jasno, če ti to do sedaj še ni povsem jasno, kakšen kreator si, draga čudovita duša. Postalo ti bo jasno najprej, da si ti močen kreator svojega življenja in na drugi strani ti bo jasno pokazano, skozi tvoje življenje in vse, kar se bo skreiralo v oktobru, kakšen kreator si, kaj kreiraš.

Vse v oktobru je dobro zate

Draga čudovita prečudovita duša, vse to, kar se ti bo razkrilo v oktobru, je dobro zate, ne glede na to, kako bo tebi v danem trenutku videti.

Na tistih področjih svojega življenja, s katerimi boš zadovoljna, boš tako delovala še naprej. S tistimi področji, s katerimi pa ne boš najbolj zadovoljna, pa bo potrebno, da razmisliš, kako in v katero smer spremeniti svoje delovanje, da boš skreirala v svojem življenju situacijo, ki si jo želiš.

Tvoj oktober bo zelo pisanih barv

Tvoj oktober bo zelo pisan, tako kot je in bo pisana tudi narava v oktobru. Pisano bo, živahno bo, razgibano bo, razigrano bo.

Vabim te, draga čudovita duša, da se prepustiš tem čudovitim in zanimivim energijam meseca oktobra, ki te bodo vodile po prav posebnih in zanimivih poteh tvojega življenja.

Daj si to izkušnjo v tem oktobru. Odloči se, da boš v polnosti sprejemala čisto vse, kar se bo dogajalo zate in kar se bo kreiralo v tvojem življenju. Preprosto se odloči in sprejemaj, točno tako in vse, kot se bo dogajalo.

To je najboljša pot zate in popotnica tudi za tvoje prihodnje tedne in mesece v tem letu in tudi popotnica za tvoje naslednje leto.

Pisan oktober in pisana jesen je pred teboj. Uživaj v njej in sprejemaj čisto vse, točno v takšni obliki, kot se bo kreiralo zate. Uživaj v tej kreaciji tvojega življenja, ki se ti bo razkrila v tem mesecu oktobru. Uživaj, uživaj, uživaj, draga čudovita duša, v tem oktobru.

S teboj je in te vodi boginja meseca oktobra.


>>> Pridi in spoznaj, kako lahko sama pozitivni vplivaš na svoje bolj obilno življenje. Pridruži se brezplačni spletni delavnici TUKAJ <<<


Vabim te, da prisluhneš še posnetku napovedi (spodaj), ki ima večjo moč kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da slediš predanim napotkom in imaš najboljši mesec.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Nora poletna ponudba za obilje in denar. Dve meditaciji za ceno ene. Izkoristi jo!
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!