Rituali in vodena meditacija za umiritev in spanje

Spanje je zelo pomemben čas tvojega dne in tvojega celega življenja. To, kako in koliko spiš močno vpliva nate in na kvaliteto tvojega življenja.

Če dovolj ur globoko in sproščeno spiš so tvoji dnevi povsem drugačni kot če ne. Tvoje celo življenje trpi in je manj kvalitetno, če si zaradi vseh aktivnosti, ki jih imaš, odteguješ spanec ali slabo spiš.

Koliko spanja potrebujemo?

Ljudje zaradi naše raznolikosti potrebujemo različno količino spanca.

Osnovno pravilo je, da je potrebno vsaj 5 ur spanja za tiste, ki potrebujejo manj spanja. Pet ur je minimum, s tem, da se to spanje začne najkasneje ob enajstih zvečer in traja do štirih zjutraj.

Ko se zbudiš imaš čas zase (po vsej verjetnosti ne rabiš še hiteti po obveznostih). To je dragoceni čas zate. Zjutraj si je izjemno pomembno in vredno vzeti čas zase. Vse, kar narediš zase v teh jutranjih urah odtehta dvojno, trojno, včasih celo podeseterjeno, odvisno od dneva in njegovih energij.

Za tiste, ki potrebujejo več spanca je priporočljiv čas spanja od šest do osem ur. V povprečju je to sedem ur spanja, ki naj se začne najkasneje do enajstih zvečer oziroma je potrebno prilagoditi čas odhoda v posteljo temu, da bo zjutraj še dovolj časa, da umirjeno začneš svoj dan.

Jutranji ritual

Zjutraj si vzemi vsaj eno uro časa v tišini samo zase. Lahko ta čas posvetiš meditaciji, vizualizaciji, branju, samo bodi v tišini, pomembno je, da ti ne govoriš.

Ta jutranja rutina ti prinaša ogromno in obogati tvoje življenje. Ko jo začneš prakticirati se zgodijo pozitivne spremembe v tvojem življenju.

Prav tako kot jutranji je pomembno, da imamo svoj ritual tudi pred spanjem. Vključi spodaj opisani ritual v svoj vsakodnevni obred odhoda v posteljo in tvoj spanec bo veliko boljši. To ne pomeni, da ne bo nikoli več problemov s spanjem, vendar bo tega bistveno manj.

Večerni ritual

Večerni ritual se začne s tvojo večerjo, ki naj bo do šeste ure zvečer. Če ješ kasneje, naj bo to lahka in čim bolj tekoča hrana, kajti s praznim želodcem se veliko bolje spi. Bolje je iti lačen v posteljo kot s polnim želodcem.

Prazen želodec je predpogoj za boljše spanje. Tvoje telo se lahko takrat ukvarja z regeneracijo in obnavljanjem tvojih organov in ne s prebavljanjem hrane.

Zvečer ne poslušaj in ne glej ničesar kar te vznemirja, razburja, jezi ali kakorkoli spravlja v slabo voljo ali vrže iz tira. Večerni čas tudi ni najboljši za težak pogovor s komerkoli, saj bo telo napeto in dobrega spanca ne bo.

Če že kaj pogledaš zvečer naj bo to nekaj takega, kar izjemno ugodno vpliva nate, kar te nasmeje in spravi v dobro voljo, nekaj kar te inspirira, kajti vse to, kar zvečer konzumiraš z gledanjem, se predeluje ponoči v tebi.

Če je to nasilje, hrup, slabe novice, se to v tebi ponoči predeluje in zjutraj telo ni spočito, prav tako je tvoja energijske naravnanost, tvoja vibracija povsem drugačna kot če zvečer gledaš ali poslušaš nekaj pozitivnega.

Večer je izjemno dober čas za poslušanje večerne vodene meditacije ali za samostojno meditiranje. Zvečer lahko razgibaš svoje telo z nežnim gibanjem. Podari si zvečer to, kar dobro vpliva nate in po čemer se počutiš dobro. Pomembno je, da greš z dobrim počutjem v posteljo.

Izjemno dober poleti večerni ritual je gledanje zvezd. Lahko se pogovarjaš z njimi in jim predaš svoja bremena. Zelo sproščujoče in razbremenilno deluje.

Ritual tik pred spanjem

Pred odhodom v posteljo naredi osnovno nego svojega telesa počasi, v umirjenem ritmu.

V postelji se lahko prepustiš meditaciji, da te popelje v spanec, lahko pa zaspiš z vizijo tega kar želiš manifestirati v svojem življenju. S to sliko zaspi. Lahko kombiniraš oboje, vizijo in meditacijo. Pomembno je, da zaspiš z nečim pozitivnim, kar ima dober učinek nate in kar te vodi v tebi želeno smer.

Ko se tako pripraviš na spanje veliko, veliko bolje spiš.

S takim večernim ritualom pripomoreš k boljšemu spanju in s tem k boljšemu počutju. Dober spanec je pogoj, da imaš dovolj energije, zagona in vse, kar potrebuješ za tvoj nov dan. Od spanca je odvisen tvoj naslednji dan.

Zvečer posadiš seme naslednjega dne.

Na koncu ti podarjam še Meditacijo za umiritev in spanje, ki te lahko vsak večer popelje v globok spanec in regeneracijo tvojega celega telesa. V veliko pomoč ti bo zlasti takrat, ko se zgodi, da ne moreš zaspati ali nimaš mirnega spanca.

Vodena kanalizirana meditacija za umiritev in spanje

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!