SEPTEMBER 2024 - Napoved in vodstvo

28. avgust 2024

Draga čudovita prečudovita duša, s teboj je duhovna vodnica meseca septembra, da ti preda vse za tvoj najboljši, najlepši in najuspešnejši september.

Mesec september ti prinaša presenečenje. Pravzaprav ker več njih. Presenečal te bo na več področjih tvojega življenja. Cel mesec ti bo nosil lepa in velika presenečenja.

Ti, draga čudovita duša, pa samo sprejemaj vsa ta presenečenja, ki se ti bodo dogajala.

September te postavi na povsem novo pot v tvojem življenju

September je tisti, ki bo začrtal tvojo novo življenjsko pot.

Pri mnogih dušah bo ta september tako pomemben in tako odločilen, da bodo lahko svoje življenje merili po obdobju pred tem septembrom in obdobje po tem ključnem septembru v njihovih življenjih.

Tako velike in pomembne dogodke, situacije in ljudi prinaša v življenja mnogih duš.

Čaka te velika ekspanzija in razcvet

Draga čudovita prečudovita duša, ti, ki si izkoristila celo leto na način, da si sledila energijam tega leta in vsakega meseca in sprejemala vse, kar ti je vsak mesec prinašal, se nisi upirala vsemu, kar se je dogajalo in kar je prihajalo do tebe, ti boš v tem mesecu septembru doživela svojo veliko ekspanzijo in razcvet.

Ta ekspanzija in razcvet je zelo močno povezana s tem, kako si se uspela prilagajati vsakemu mesecu in temu, kar je prinašal s seboj.

Niso bili vsi letošnji meseci dobri, prijetni in uspešni, morda celo nobeden od njih.

Ti, ki si zmogla vse to sprejemati, ki si zmogla ostati pozitivna, sprejemljiva, v ljubezni in sprejemanju, ti, draga čudovita duša, boš sedaj, v tem septembru, žela na veliko in tudi v naslednjih mesecih in letih svojega življenja.

Žetev bo velika in obilna in prilagojena temu, koliko si uspela sprejemati vsa dogajanja v preteklih mesecih. Vse, kar si sprejemala, se ti bo sedaj močno obrestovalo.

V preteklih mesecih si nabirala glavnico

Vsi tvoji pretekli meseci tega leta so bili videti, kot da nabiraš glavnico za te obresti, ki jih boš začela sedaj prejemati v septembru.

Ti, ki si nabrala veliko glavnico, boš žela velike in obilne obresti. Ti, ki si nabrala malce manjšo glavnico, boš žela in prejela manjše obresti.

Tvoja glavnica je odvisna od tega, kako mirno in pozitivno si uspela sprejemati vsa dogajanja tega leta, ki niso bila najbolj prijetna.

Za teboj niso najbolj uspešni meseci, toda ti, ki si uspela kar najbolj pozitivno naravnano jadrati skozi vse te mesece, boš obilno žela. Ti, ki nisi uspela tako uspešno jadrati skozi vse pretekle mesece, boš žela manj.

Čisto vsaka duša bo žela tako, kot je posejala in kasneje tudi skrbela za ta svoj posevek in pridelek.

September te lahko tudi razočara

Draga čudovita prečudovita duša, morda te bo ta september tudi razočaral na katerem področju tvojega življenja. Toda tudi to razočaranje je zelo močno povezano s teboj in tvojimi preteklimi meseci tega leta.

Če si bila v kritiziranju, nesprejemanju, neodobravanju, negativnosti do vsega kar je prihajalo do tebe, potem boš z nekaterimi področji svojega življenja v septembru razočarana.

Toda to naj ti bo samo opomnik, da boš od sedaj naprej bolj v sprejemanju. Bolj pozitivna in v sprejemanju vsega, kar prihaja in bo še prihajalo do tebe. Sedaj imaš popravni izpit, da boš v prihodnosti delala in delovala drugače.

September prinaša popravni izpit

Popravni izpit ni nič slabega. Je samo nekaj, kar pač ti v tem trenutku potrebuješ.

Tisto, kar je najpomembnejše pri tem, je to, da vidiš to sedaj kot popravni izpit in da začneš delovati drugače. Sicer bo potreben še kakšen popravni izpit, dokler ne boš sprejela in razumela, da je tvoje življenje zelo močno odvisno od tebe in tvojega delovanja.

Draga čudovita prečudovita duša, za ta mesec september je pomembno, da sprejemaš v polnosti vse to, kar bo prijetnega prihajalo do tebe in tudi vse to, kar bo manj prijetnega prihajalo do tebe.

Sprejemanje, tako kot vedno, je ključno

Tebi, draga čudovita duša, ki boš v tem septembru imela veliko lepih presenečenj, ti želim da uživaš. Maksimalno uživaj v vsem, kar se ti bo dogajalo in kar bo prihajalo do tebe. Užitek je ključ za to, da se še več lepega lahko dogaja in steka v tvoje življenje.

Tebi, draga čudovita duša, ki pa ne boš imela toliko lepega in uspešnega dogajanja v mesecu septembru, pa močno polagam na srce sprejemanje.

V tem septembru osvajaš sprejemanje in prej, kot ga boš osvojila, prej se bodo lepše stvari začele dogajati v tvojem življenju.

September prinaša res velika presenečenja čisto vsem dušam. Vsak prejme v tem mesecu in žanje točno tisto, kar je sejal in točno tisto, kar je delal za ta svoj posevek in pridelek.

Sprejemaj in uživaj, draga čudovita duša.

S teboj je in vodi te skozi ta izjemno prelomen mesec, duhovna vodnica meseca septembra.


>>> Stopi z menoj na POT DO OBILJA z brezplačno spletno delavnico. Prijavi se TUKAJ <<<


Vabim te, da prisluhneš še posnetku napovedi (spodaj), ki ima večjo moč kot pisana beseda, saj te podpre na vseh nivojih, da slediš predanim napotkom in imaš najboljši mesec.

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Pridi in stopi na pot do obilja, da že v tej jeseni zaživiš v večjem obilju in z več denarja.
čez 21 dni
Preberi več
Nora poletna ponudba za obilje in denar. Dve meditaciji za ceno ene. Izkoristi jo!
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!