Ustvarjanje svetega prostora v mojem domu

8. december 2021

Oktobra letos je do mene prišla knjiga o ustvarjanju svetega prostora v domu in feng shuiu. Začela sem s prebiranjem knjige in prejela informacije o tem, kako pomembna je energija v našem domu in kakšen močen vpliv ima na vse ljudi v prostoru.

Že prej sem imela globoko v sebi zavedanje o tem, vendar je bil sedaj tisti ključni trenutek, ko sem bila pripravljena to informacijo res vzeti za svojo in nekaj dobrega ter koristnega narediti z njo.

Bolj kot sem brala knjigo, bolj mi je postajalo jasno, kako obsežen in zapleten je ta proces ustvarjanja svetega prostora v domu. Gre za različne rituale in proces fizičnega in energijskega čiščenja doma.

Prejela sem zavedanje, kako močno vse, kar se dogaja in se je dogajalo v preteklosti v prostoru, vpliva na življenje in počutje ljudi, ki živijo v tem prostoru. Isto velja za okolico doma.

Tokrat sem resnično dojela in razumela razsežnost tega in odločila sem se, da ustvarim sveti prostor v svojem domu. Odločila sem se, da sledim napotkom v knjigi.

Poenostavila sem zapletene napotke

Bolj kot sem prebirala napotke, bolj zapleteno se mi je zdelo in veeeeeliko preveč časa bi bilo za to potrebno. V življenju vedno rada poenostavim stvari na način, da je učinek isti na mnogo lažji in hitrejši način. Vedno iščem učinkovite bližnjice.

Tako se je rodila ideja, da za pomoč pri čiščenju prostora in s tem ustvarjanje svetega prostora v mojem domu, prosim svoje duhovne vodnike, ki jim močno zaupam in me vodijo že zadnjih deset let mojega življenja.

V tem času sem z njihovo pomočjo dobesedno transformirala svoje življenje in danes imam in živim vse to, kar sem si nekoč želela.

Tudi tokrat sem se obrnila na njih za enostaven in hiter način energijskega in fizičnega čiščenje mojega doma in s tem ustvarjanju svetega prostora v njem. Takoj so se mi oglasili samorogi in z velikim veseljem so mi pomagali pri tem.

Najprej sem jih vsako noč pred spanjem prosila, da energijsko očistijo moj dom znotraj in zunaj prostora. Takoj je bilo čutiti pozitivne spremembe. Prostor se je zdel drugačen, bolj svetel, večji, bolj prostoren.

Kmalu za tem se je rodila ideja, da posnamem meditacijo s samorogi, ki jo bom enostavno zavrtela svojemu domu. Z njo se bo vsak dan dogajalo energijsko čiščenje vseh starih energijskih zapisov v prostoru in izven njega.

Meditacijo sem posnela, ji dodala glasbeno podlago in vsak dan pred spanjem zavrtela posnetek. Včasih sem mu prisluhnila tudi sama.

Rezultat je bil vrhunski

Rezultat, ki je sledil je bil res neverjetno dober. Poleg veliko boljšega počutja vseh v družini, smo se zelo kmalu lotili tudi čiščenja našega podstrešja, kar se do takrat nikakor ni moglo zgoditi. Uredili smo ga in odstranili odvečno kramo. Brez planiranja se je to samodejno in spontano zgodilo. Aktiviral se je tudi družinski član, ki se je prej vztrajno upiral temu.

Energijsko čiščenje je vodilo v fizično čiščenje, vse skupaj pa v ustvarjanje svetega prostora v našem domu. S tem se je ustvaril energijski pretok in prav vsi smo to občutili na način, da smo se veliko bolje počutili v našem domu, vsi smo si ustvarili večji finančni priliv in nove kreativne ideje so se rodile.

Sedaj je to moja redna večerna praksa. Pred spanjem samo zavrtim meditacijo za energijsko čiščenje doma s samorogi, naše počutje in življenje pa se izboljšuje. Vedno je še prostor za izboljšanje in prav veselim se vsega, kar še prihaja...

Želiš tudi ti pri sebi doma ustvariti sveti prostor pred vstopom v novo leto? Želiš tudi ti imeti to meditacijo? Na voljo ti je kot spletni program - Meditacija za energijsko čiščenje doma.

Meditacija za energijsko čiščenje doma

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!