Zakaj je slovo od preminulih tako pomembno in meditacija za slovo od njih

26. oktober 2021

Približuje se dan spomina na umrle in ob tej priložnosti želim spregovoriti o vezeh s katerimi smo še vedno povezani z vsemi, ki so preminuli in za katerimi še vedno žalujemo.

Žal jih ni več in prav je, da se s tem sprijaznimo. Prav je, da dovolimo, da te duše odidejo tja, kamor jim je namenjeno.

Te duše so se same tako odločile, zavestno ali podzavestno. Prišel je njihov čas, da odidejo v drugo dimenzijo, na počitek, da si malo oddahnejo, preden se ponovno odločijo za novo utelešenje.

Vem, da ta proces ni najbolj enostaven in zahteva svoj čas, zato danes podarjam meditacijo za slovo od preminulih v kateri poteka zdravljenje vseh vezi in niti, s katerimi smo še vedno povezani z njimi.

V meditaciji vse te niti obda čudovita, zdravilna svetloba in poteka zelo močno in globoko energijsko zdravljenje povezav z vsemi, ki so že zapustili ta fizični svet in mi še vedno mislimo nanje in si želimo, da so še vedno poleg nas.

V meditaciji lahko občutiš, kako poteka izjemno močno, globoko in učinkovito zdravljenje vseh teh vezi s pokojniki. Ti se samo prepustiš prisotnim energijam in procesu.

Ta proces ne pomeni, da pozabimo te osebe, temveč da mi lažje živimo in dihamo in da pokojni lažje odidejo v dimenzijo pokojnih duš. To je proces, ki prinaša odrešitev za nas in za pokojno dušo.

V srcu nam bo še vedno toplo ob lepih in prijetnih spominih, vezi s preminulimi pa se sprostijo.

Dovolimo, da je pokojna duša svobodna, da lahko gre in se vrne, kadarkoli si to želi. Ko spustimo, je pokojna duša svobodna in osvobojeni smo tudi mi.

Osvobodimo se. Zgodi se svoboda.

Do meditacije dostopaš TUKAJ.

Kanalizirana vodena meditacija za slovo od preminulih

Najnovejši zapisi

Dogodki, programi in storitve

Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Pridruži se mi v spletnem programu, ki te vodi od izčrpanosti do več mladostne energije in od izogibanja spolnosti do več strasti in želje po spolnosti.
Pridruži se mi v spletnem programu kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije... v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak?
Potrebuješ moč in jasnost zanj?
Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!
Na najbolj učinkovit način te hitro in uspešno vodim, da za vedno rešiš svoj problem.
Hitro in učinkovito te vodim do cilja. Do uresničitve cilja sem pripeljala že več sto žensk in prepričana sem, da lahko tudi tebe. Podaj se na to pot z menoj!
Ne vem, kakšne so tvoje sanje!
Moje so, da te uspešno pripeljem do uresničitve tvojih sanj!