Zakaj ženska izgubi svoj sijaj in kako ga povrniti?

Ali si že kdaj razmišljala, zakaj ženske izgubimo svoj sijaj? Zakaj smo izgubile mehke in nežne linije obraza in celega telesa? Kam je šla naša ženstvenost in gracioznost?

Sodobni svet je pred žensko postavil veliko izzivov in v veliko vlog, v katere smo močno vpete vsak dan. To pa s sabo prinaša hiter ritem življenja in stres.

Prav stres je tisti, ki naše telo zakrči, ga naredi trdega, okorelega in začne ugašati naš sijaj. Naše celice se dobesedno začnejo ugašati in pojavijo se nezaželeni telesni simptomi, ki so posledica stresa.

Kako torej zmanjšati stres, sprostiti naše telo, da bo zopet bolj prožno, bolj mehko in da naše celice zažarijo in s tem tudi ti? Kako povrniti telo, ki trpi za posledicami stresa, ponovno v ravnovesje?

V več kot 1000 znanstvenih študijah je bilo ugotovljeno, da je meditacija izjemno učinkovita pri zdravljenju in odpravljanju telesnih stanj, ki so posledica stresa.

Čeprav meditacija izhaja iz duhovne tradicije, je v današnjem času postala praktično orodje za zmanjševanje stresa, ki smo mu vsak dan izpostavljeni, ugotavljajo znanstveniki. Je kot aparat za gašenje požara, ki je vzplamtel v našem s hitrostjo življenjskega tempa obremenjenem umu.

Med meditacijami pa ne poznam bolj učinkovite kot je kanalizirana meditacija, saj ti ne rabiš narediti prav nič. Samo prisluhneš posnetku in z njegovo pomočjo se v tebi dogaja velika pozitivna sprememba in premik.

Lepotna meditacija

Nedavno nazaj sem kanalizirala Lepotno meditacijo in navdušena sem nad njo in tem, kar prinaša meni in njenim prvim poslušalkam.

Njena velika moč je v tem, da v tvojem telesu na prav poseben način odstranjuje posledice stresa, mehča tvoje telo in ponovno prižiga tvoje celice.

Boginja Afrodita, ki jo kanaliziram v tej meditaciji, začenja s svojo energijo poseben proces v tebi, ki briše posledica stresa. Ti zasiješ od znotraj navzven in s tem se ti povrne naravna lepota. Tvoji gibi postanejo ponovno mehki in nežni, tvoje telo pa prožno in graciozno.

En teden po poslušanju Lepotne meditacije sem dobila tole sporočilo z rezultatom njene poslušalke: "Zelo sem bila presenečena, ko sem na plesnih vajah namesto prejšnjih graj, kako sem vsa zakrčena, dobila pohvalo od učiteljice."

Jaz sem en teden po poslušanju meditacije začela prejemati pohvale od vseh, ki me niso videli en teden ali več in vsi so mi rekli, kako sijem in žarim.

Si želiš ponovno zažareti tudi ti?

Lepotna meditacija se nahaja v sinergijskem kompletu meditacij Lepa, pomlajena in seksi. Skupaj z njo so še Mladostna, Magnetna, Senzualna in Orgazmična meditacija.

V prejšnjem zapisu sem ti predstavila Mladostno meditacijo, ki nagovarja tvoje celice in jih pomlaja. Predstavila sem ti tudi znanstvene študije, ki potrjujejo, da ima meditacija moč pomlajevanja. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

Lepotna meditacija pa te skupaj s še ostalimi štirimi meditacijami (mladostna, magnetna, senzualna in orgazmična) čaka tukaj!

Skupaj meditacije delujejo sinergijsko in dajejo najboljši rezultat. Preizkusi jih in se prepričaj v njihovo moč tudi ti!

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi in storitve

Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Ne glede na leta, vedno si lahko lepa, mlada in senzualna. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Vse je mogoče zate in obilje vseh vrst čaka nate, da se odpreš zanj! Čas je tudi zate, da zaživiš v obilju!
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!
Ne glede na to, kje se nahajaš v življenju in kaj želiš doseči, tukaj sem, da skrajšam tvojo pot, jo pohitrim in naredim ultra lahko.