Čas je za energijsko razvajanje in negovanje

Danes te vabim na prav posebno razvajanje in negovanje! Prav takšno kot ga doživiš, ko greš na najboljšo masažo ali kakšno drugo razvajanje, ki ti je najbolj pri srcu.

Takega morda še nisi doživela, vendar je čas, da ga doživiš! Čas je za energijsko razvajanje in negovanje!

Kako izgleda energijsko razvajanje?

Ti se udobno namestiš, daš slušalke v ušesa, zavrtiš si Magnetno meditacijo z boginjo Afrodito, zapreš oči in se prepustiš užitku.

Energija boginje obda tvoje telo zunaj in znotraj telesa s svojo energijo in neguje počasi in nežno posamezne dele tvojega telesa. Čeprav se vse dogaja na energijskem nivoju, lahko to negovanje in razvajanje čutiš po celem svojem telesu.

Takemu razvajanju se lahko prepustiš vsak dan, lahko tudi večkrat na dan če želiš. Zagotovo ga boš želela še večkrat ponoviti zaradi svojega dobrega počutja in rezultata, ki sledi.

Rezultat takega energijskega razvajanja ni samo tvoje sproščeno telo, pač pa se v tebi ustvari magnet in tvoje telo se obda s posebno energijo, ki jo ljudje zaznavajo kot privlačnost, ti postaneš magnetno privlačna.

Potem se je potrebno samo še privaditi na to, da privlačiš poglede ljudi. Tistih, katerih poglede želiš pritegniti in tudi poglede drugih ljudi, ki te bodo gledali s pravim občudovanjem v očeh, kajti ti resnično postaneš pravi magnet privlačnosti.

Se želiš vsak dan energijsko razvajati in pri tem postati magnetno privlačna?

Magnetna meditacija se nahaja v sinergijskem kompletu meditacij Lepa, pomlajena in seksi. Skupaj z njo so še Mladostna, Lepotna, Senzualna in Orgazmična meditacija.

Za ceno ene masaže te čaka v kompletu pet meditacij. Poleg magnetne meditacije, s katero se lahko energijsko razvajaš vsak dan, prejmeš še štiri izjemne meditacije.

Dva zapisa nazaj sem ti predstavila Mladostno meditacijo, ki nagovarja tvoje celice in jih pomlaja. Predstavila sem ti tudi znanstvene študije, ki potrjujejo, da ima meditacija moč pomlajevanja. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

V prejšnjem zapisu sem ti predstavila Lepotno meditacijo in kako v tvojem telesu na prav poseben način odstranjuje posledice stresa, mehča tvoje telo in ponovno prižiga tvoje celice. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

Magnetna meditacija pa te skupaj s še ostalimi štirimi meditacijami (mladostna, lepotna, senzualna in orgazmična) čaka tukaj!

Skupaj meditacije delujejo sinergijsko in dajejo najboljši rezultat. Preizkusi jih in se prepričaj v njihovo moč tudi ti!

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!