Izboljšaj zmožnost doživljanja orgazma

Spolnost, intimnost, orgazem so teme o katerih ne govorimo pogosto, predvsem pa zelo neradi, morda celo z odporom. Poleg tega vem, da je veliko žensk, ki niso zadovoljne s tem področjem svojega življenja in čas je, da tukaj skupaj narediva premik.

Boginja Afrodita, ki dobro ve za vse zgoraj napisano me je vzpodbudila, da med drugim posnamem tudi meditacijo, ki se dotika te tako pomembne, a hkrati močno zapostavljene teme spolnosti in orgazma.

Strinjala sem se z njo in kanalizirala z Afroditino pomočjo Orgazmično meditacijo.

Močna je in prinaša prav to, kar potrebuješ. Na eni strani krepi in povečuje tvojo zmožnost doživljanja orgazma, na drugi strani pa zmanjšuje to, kar ti preprečuje, da uživaš brez sramu in predsodkov v spolnosti.

Draga ženska, Afrodita ti sporoča, da ne glede na starost lahko uživaš v spolnosti in doživljaš orgazme v polnosti.

Morda še nikoli nisi doživela orgazem v njegovi polnosti, sedaj ga boš!

Prav zato sva z boginjo Afrodito ustvarili Orgazmično meditacijo.

Orgazmična meditacija se nahaja v sinergijskem kompletu meditacij Lepa, pomlajena in seksi. Skupaj z njo so še Mladostna, Lepotna, Magnetna in Senzualna meditacija.

Samo kratek čas te po izjemno ugodni ceni čaka v kompletu pet meditacij in DARILO. Poleg orgazmične meditacije prejmeš še štiri izjemne meditacije, za darilo pa prejmeš še tridnevno delavnico za prebujanje ljubezni do sebe in svojega telesa.

V enem od prejšnjih zapisov sem ti predstavila Mladostno meditacijo, ki nagovarja tvoje celice in jih pomlaja. Predstavila sem ti tudi znanstvene študije, ki potrjujejo, da ima meditacija moč pomlajevanja. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

V enem od prejšnjih zapisov sem ti predstavila tudi Lepotno meditacijo in kako v tvojem telesu na prav poseben način odstranjuje posledice stresa, mehča tvoje telo in ponovno prižiga tvoje celice. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

Dva zapisa nazaj sem ti predstavila Magnetno meditacijo, ki ti omogoča energijsko razvajanje in negovanje. Rezultat tega pa ni samo tvoje sproščeno telo, pač pa se v tebi ustvari magnet in tvoje telo se obda s posebno energijo, ki jo ljudje zaznavajo kot privlačnost, ti postaneš magnetno privlačna. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

V prejšnjem zapisu sem ti predstavila Senzualno meditacijo, s pomočjo katere zaživiš kot čutna in senzualna ženska, kar v svojem bistvu si. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

Orgazmična meditacija pa te skupaj z vsemi štirimi zgoraj opisanimi meditacijami (mladostna, lepotna, magnetna in senzualna) čaka tukaj!

Skupaj meditacije delujejo sinergijsko in dajejo najboljši rezultat. Preizkusi jih in se prepričaj v njihovo moč tudi ti!

Deli zapis:

Najnovejši zapisi

Brezplačna vsebina

Naroči se brezplačno na moja osebna pisma z napovedjo in vodstvom.
Brezplačne kanalizirane vodene meditacije

Dogodki, programi, premium meditacije in storitve

Vabim te, da skupaj z menoj doživiš poletje kot še nikoli do sedaj!
čez 12 dni
Preberi več
Je menstruacija zate naporna, celo boleča? Nahajaš se na pravem mestu, da to spremeniš. Rešitev te čaka tukaj!
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Meditacija, ki prebudi tvoje poslanstvo ali ga popelje na nov nivo, te čaka tukaj!
Meditacija, ki ti vsak dan nudi podporo in vodstvo za vse tvoje želje, te čaka tukaj!
Ne glede na leta in trenutno stanje, vedno si lahko mladostna, senzualna in orgazmična ter izžarevaš lepoto. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
VSE JE MOGOČE ZATE in vabim te v program, kjer se v to prepričaš in doživiš tudi ti!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Dobrodošla v svet velikega obilja in mentorstva po tvoji meri. Pridruži se mi!
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!