Prebudi svojo naravno senzualnost

Glede na to, da sedaj bereš ta zapis, je prišel tudi zate čas, da prebudiš svojo naravno senzualnost.

Ja, draga ženska govorim o tvoji NARAVNI senzualnosti! Senzualnost in čutnost je tvoja narava. Je del tebe, ki si ga skrila in uspavala.

Različni dogodki v življenju so te pripeljali do tega, da si se je začela sramovati, skrivati, prikrivati in to si delala toliko časa, da si jo povsem prekrila in pozabila.

Sedaj pa si tukaj, na tej pomembni točki v tvojem življenju, ko jo boš znova odkrila, prepoznala in zaživela!

Se sprašuješ kako?

Zate sva z boginjo Afrodito ustvarili Senzualno meditacijo, kjer boš ta zakriti in pozabljeni del sebe znova prebudila in zaživela kot čutna in senzualna ženska, kar v svojem bistvu si.

Prebujanje tvoje senzualnosti se bo dogajalo počasi in nežno skozi vsako poslušanje meditacije, do točke, ko boš v polnosti zaživela kot senzualna ženska. V nadaljevanju boš z rednim, tedenskim poslušanjem meditacije ostala v svoji čutnosti.

Draga ženska, začni že danes!

Senzualna meditacija se nahaja v sinergijskem kompletu meditacij Lepa, pomlajena in seksi. Skupaj z njo so še Mladostna, Lepotna, Magnetna in Orgazmična meditacija.

Samo kratek čas te po izjemno ugodni ceni čaka v kompletu pet meditacij in DARILO. Poleg senzualne meditacije prejmeš še štiri izjemne meditacije, za darilo pa tridnevno delavnico za prebujanje ljubezni do sebe in svojega telesa.

V enem od prejšnjih zapisov sem ti predstavila Mladostno meditacijo, ki nagovarja tvoje celice in jih pomlaja. Predstavila sem ti tudi znanstvene študije, ki potrjujejo, da ima meditacija moč pomlajevanja. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

Dva zapisa nazaj sem ti predstavila Lepotno meditacijo in kako v tvojem telesu na prav poseben način odstranjuje posledice stresa, mehča tvoje telo in ponovno prižiga tvoje celice. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

V prejšnem zapisu sem ti predstavila Magnetno meditacijo, ki ti omogoča energijsko razvajanje in negovanje. Rezultat tega pa ni samo tvoje sproščeno telo, pač pa se v tebi ustvari magnet in tvoje telo se obda s posebno energijo, ki jo ljudje zaznavajo kot privlačnost, ti postaneš magnetno privlačna. Če si tega še nisi prebrala, si lahko sedaj tukaj.

Senzualna meditacija pa te skupaj s še ostalimi štirimi meditacijami (mladostna, lepotna, magnetna in orgazmična) čaka tukaj!

Skupaj meditacije delujejo sinergijsko in dajejo najboljši rezultat. Preizkusi jih in se prepričaj v njihovo moč tudi ti!

Najnovejši zapisi

Dogodki, programi in storitve

Vabim te, da skupaj z menoj doživiš poletje kot še nikoli do sedaj!
čez 15 dni
Preberi več
Pridruži se mi v spletnem programu, kjer tvoje sanjsko partnerstvo preide iz neizpolnjene fantazije v resničnost, ki jo dejansko živiš.
Ne glede na leta, vedno si lahko lepa, mlada in senzualna. Pridruži se mi in se v to prepričaj tudi ti!
Vse je mogoče zate in obilje vseh vrst čaka nate, da se odpreš zanj! Čas je tudi zate, da zaživiš v obilju!
Zate in tvoje življenje v obilju vsega lepega in finančnem obilju sem kanalizirala dve meditaciji. Čakata te tukaj!
Zate sem ustvarila paket meditacij za takojšnje boljše počutje in zdravje. Čakajo te tukaj!
Zate sem posnela meditacijo, ki močno pospeši tvojo manifestacijo in ji da turbo pogon. Čaka te tukaj!
Zate in tvoj dom sem posnela močno čistilno in zdravilno vodeno meditacijo s samorogi za energijsko čiščenje doma.
Zate in tvojo maternico sem posnela meditacijo za enostavno in učinkovito energijsko čiščenje in zdravljenje tvoje maternice. Čaka te tukaj!
Draga ženska, predstavljam ti eliksir lepote in magnetizma. Vstopi in ga preizkusi!
Si želiš več ljubezni v svojem življenju? Te zanima tvoj naslednji korak? Naroči OSEBNO MEDITACIJO ZA LJUBEZEN in prejmi vse kar potrebuješ.
Imaš velik izziv in te zanima tvoj naslednji korak? Potrebuješ moč in jasnost zanj? Naroči OSEBNO KANALIZIRANO MEDITACIJO in prejmi vse kar potrebuješ!
Ne glede na to, kje se nahajaš v življenju in kaj želiš doseči, tukaj sem, da skrajšam tvojo pot, jo pohitrim in naredim ultra lahko.